Tuning проект VW Golf IV
- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Автомобил: Golf MK1 Cabrio
- Двигател: 1600 cc
- Контакти:
Re: Tuning проект VW Golf IV
Ами за сега съм доста доволен. От както съм го взел минавам по 10 километра на ден някой път 20, просто не ми се е налагало да излизам от София. С две подгрявания си пали от без проблем. Но така бях и с Искрата, ще видим след 2-3 години какво ще е положението 

- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Контакти:
Днес му дойде време и за смяната на таблото...
Преди:

След:

Специални благодарности на @Vladko
Преди:

След:

Специални благодарности на @Vladko

- vankata__098
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: ALH 1999g.
колега а Air Bag-а защо свети и твоето табло с Кан - шина ли е? Иначе е станало трепач, поздрави!!! 

- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Контакти:
Таблото не е КАН, а лампата свети, защото прах салона
Още се чудя как да я разкарам...

-
- Автомобил: Passat b7
- Двигател: CFGB
half fis ли е новото?
- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Контакти:
VALENTINO87 написа:half fis ли е новото?
Full, само че ми трябва оригинално радио/навигация за да подкара и последния ред. Иначе там засега светват като нямам течност и нафта

-
- Автомобил: Passat b7
- Двигател: CFGB
Благородно ти завиждам...Сигурен съм, че рядко изпадат такива табла започващи с 1J0 919... 

- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Контакти:
Честно казано беше на късмет и не вярвах, че ще стане от първия път
Само да му настроя глупавия разход и вече всичко ще е тип-топ
Сега мисля да му сложа рингове от Passat, да се поразчупи малко 

- delian1978
- Автомобил: GOLF MK4 1.9 TDI R Line
- Двигател: ALH 1999
Eто това се казва попадение-табло full fis и без CAN.Сигурно 10 човека(в това число и аз)ти завиждат за находката.Като сложиш рингове смени и стрелките с Пасатските!
- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Контакти:
Ще сложа направо пасаторско табло другия месец. Електрониката ще е от старото, само "фейса" ще взема
За съжаление вместо да заделя пари за един бъдещ салон, на който съм се спрял, се натъкнах на странно свирене (като ултра звук), докато карах без радио. Колата лятото не я карам, но заради Австрия реших да я заведа в сервиза да кажат, ще я бъде ли или да правим, за да не ме боли главата в Австрия. В крайна сметка се оказа обтегача на пистовия ремък. Тайно се надявах да е само ролката, но най - странното, е че ролката беше читава за разлика от амортисьорчето и уплътненията
Ето две снимки на новото, за което съм страшно щастлив, че намерих по празниците:

Интересното в случая беше, че стария обтегач си беше заводския:

Ето две снимки на новото, за което съм страшно щастлив, че намерих по празниците:

Интересното в случая беше, че стария обтегач си беше заводския:

- Golf_Blade
- Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
- Двигател: M43B16
Обтегача ли беше преебан или ролката само? Защото такива ролки се продават отделно,и ако си купил цял обтегач заради една ролка ...набутал си се ...знам ,че по принцип всички магазини казват ,че е комплект,но има и пластмасови ролки и метални по размер,които стават 

- Tipsy
- Автомобил:
- Двигател:
Kuncavia написа:В крайна сметка се оказа обтегача на пистовия ремък. Тайно се надявах да е само ролката, но най - странното, е че ролката беше читава за разлика от амортисьорчето и уплътненията
Чучка писател, не читател!
- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Контакти:
В бързината днес оправих няколко дребни, но полезни неща.
Изолирах плюса за Калояново (въпреки, че си имам предпазен капак, но за да няма проблеми...)

И "убих" ЕГР-а. За сега пали и гаси без никакви проблеми, ще видим дали ще се усети нещо в търкалянето тези дни.

Общо взето е готов за тест на Калояново, дано няма някакви проблеми. Накрая на месеца ще покажа каква глупост си взех, въпреки, че бях се зарекал повече никога да не се занимавам с това
Общо взето Юни ще има повече подобрения, но да не урочасвам нещата
Поздрави.
Едит, колицата работи без проблем, но не намирам честно казано някаква разлика. Занапред мисля да изчистя всички пътища, защото кой знае какво е положението там, но и за това ще му дойде времето
Изолирах плюса за Калояново (въпреки, че си имам предпазен капак, но за да няма проблеми...)

И "убих" ЕГР-а. За сега пали и гаси без никакви проблеми, ще видим дали ще се усети нещо в търкалянето тези дни.

Общо взето е готов за тест на Калояново, дано няма някакви проблеми. Накрая на месеца ще покажа каква глупост си взех, въпреки, че бях се зарекал повече никога да не се занимавам с това

Поздрави.
Едит, колицата работи без проблем, но не намирам честно казано някаква разлика. Занапред мисля да изчистя всички пътища, защото кой знае какво е положението там, но и за това ще му дойде времето

- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Контакти:
По между другото изпаднаха едни рамена, който доста време се канех да излапам.

Не само от гледна точка, че стоят по-добре от колкото стоковите, но така или иначе ми се беше отпуснала едната пружина и с пера за 60 лв, точно шофьорската стържеше много досадно и зацапваше. Сега остана да си намеря пера, тъй като захващането е доста "гейско", а и шофьорската е по-дълга, а пък пасажерската е по-къса
По-интересната придобивка ще се отложи с няколко дни, но да се надяваме, че до Калояново ще съм се сдобил с нея
Благодарности на колегата @angeltanev, който е виновен за тази придобивка

Не само от гледна точка, че стоят по-добре от колкото стоковите, но така или иначе ми се беше отпуснала едната пружина и с пера за 60 лв, точно шофьорската стържеше много досадно и зацапваше. Сега остана да си намеря пера, тъй като захващането е доста "гейско", а и шофьорската е по-дълга, а пък пасажерската е по-къса

Благодарности на колегата @angeltanev, който е виновен за тази придобивка