Новите Hertz ESK 165 стават ли за Б5
Новите Hertz ESK 165 стават ли за Б5
Та колеги преди няколко месеца докато още беше студено на вън почнах да гледам теми за да си сменя колоните в предниите врати харесах си http://aval-bg.com/car-audio/hertz/govoriteli/hertz-esk-165l и само чаках да се стопли времето за да мога да ги сменя и вече се стопли и гледам нов модел http://aval-bg.com/car-audio/hertz/govoriteli/hertz-esk-165 същата цена същия размер на мид-а само пищялките са 26мм. Ще станат ли в пасат Б5 има ли смисъл в новите или да си взимам старите дето доста хора ги хвалят ? И още 1 въпрос понеже само в шофьорската врата ми се е предала колоната мога ли само нея да сменя или е хубаво и дошофьорската ...?
- Limit3d_Edi7ioN
- Автомобил: Audi 80 B4
- Двигател: 1Z 1992
Re: Новите Hertz ESK 165 стават ли за Б5
Пищялките би трябвало без проблем да влязат.
Като ще сменяш, смени ги всичките!
Като ще сменяш, смени ги всичките!

Да това за сменяването е така то така или иначе ми идват за какво да стоят в кутията без да ги използвам. Обаче пищялки някой да е слагал на 26мм в пасат б5 б5.5 голф 4 не съм сигурен дали ще се съберат че ги дават оригиналните 20мм.... искаше ми се да чуя 1-2 мнения за новите ЕСК но някъде се губите 

- Limit3d_Edi7ioN
- Автомобил: Audi 80 B4
- Двигател: 1Z 1992
Пищялките ще станат.
Колега от форума беше споменал,че е сложил 25мм във вратите на Пасат Б5.
Мнения за новите ЕСК незнам до колко можеш да чуеш , тъй като са все още нови и не се знае дали някой от форума си е купил и слушал такива.
Моите очаквания са , че ще свирят една идея по-добре от старите(логично) и че ще се доближават до ХСК серията(която сигурно ще бъде подновена скоро).
Поздрави!
Колега от форума беше споменал,че е сложил 25мм във вратите на Пасат Б5.
Мнения за новите ЕСК незнам до колко можеш да чуеш , тъй като са все още нови и не се знае дали някой от форума си е купил и слушал такива.
Моите очаквания са , че ще свирят една идея по-добре от старите(логично) и че ще се доближават до ХСК серията(която сигурно ще бъде подновена скоро).
Поздрави!

- kole7o
- Автомобил: VW PASSAT B6
- Двигател: BKP
И аз сложих на моя Пасат 5,5 2,5см пищялки, като ги залепих с топъл силикон и стана перфектно без да опира никъде.Преди това бяха на голф 4.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”