голф 3 1.9 sdi Гаснене в движение.
-
- Автомобил:
- Двигател:
голф 3 1.9 sdi Гаснене в движение.
Колеги карам голф 1.9 sdi от вчера започна да изгасва от раз, след което остава на контакт .завъртам с ключа и пали на четвърт . От какво може да е ?
- andon_
- Автомобил: VW Vento 1H2
- Двигател: AAZ 1993 Bio Fuel
Re: голф 3 1.9 sdi Гаснене в движение.
Колега дай малко повече инфо, например в какви случаи го прави! Може например да е клеморед, който за момент прекъсва подаването на напрежение към клапана на помпата и да спира горивото. Казваш, че остава на контакт, ама ти за да врътнеш на стартер, трябва да върнеш ключа в начално и отново да дадеш на контакт за да запалиш..На мен ми мирише на клеморед, моя ги правеше такива, ама при мен само за момент прекъсваше и после пак си палеше в движение колата. Т.е. светкаха ми за секунда лампите на таблото и после се оправяше.
Другото което можеш да провериш е кабелчето на клапана на помпата дали не е хлабаво и да губи връзка.
Другото което можеш да провериш е кабелчето на клапана на помпата дали не е хлабаво и да губи връзка.
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Да е реле 109 - въпреки,че си пали засега редовно.Просто по време на работа прекъсва захранването и след това пак е в кондиция (слаба връзка ?),поне пробата е лесна..
-
- Автомобил: Polo 6C
- Двигател: DAJA
Да се възползвам от темата, два пъти ми се случи, да запаля колата сутрин и да ми се рестартира компютъра. Усеща се като стане, екрана на компютъра се изключва и след малко светва на -- (не общите км а разхода), докато нормално си остава включен. Първия път загуби и обучението на автоматичните прозорци, а втория път само trip измерванията. Акумулатора е на 6 месеца, хубав.
- andon_
@StrEagle: И ти като нищо може да си за клеморед, а може само бушона на таблото да е. При мене беше от бушон веднъж - като тръгна да въртя и таблото "забравя" всичко, а след това започва отначало да брои километрите. Провери си бушоните, ако не се лъжа е No.23, но може и да бъркам ...
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Или проблем с клеми акумулатор, както и недобра маса към купе/мотор. 

-
- Автомобил: Polo 6C
- Двигател: DAJA
@andon_: Ако беше само бушона, нямаше да си забравя обучението на прозорците..
- andon_
StrEagle написа:@andon_: Ако беше само бушона, нямаше да си забравя обучението на прозорците..
Може да е бушон към ЕCU-то ..не казвам, че е изгорял, а само нагорял или разместен :) Или както каза samo_pechka някоя кофти маса, най-вероятно ще е нещо дребно, но ще трябва да се поровиш :)
Върни се в “Дизелови агрегати”