einfoodeinz написа:прави като мен, винаги двете книжки с на жена ми са в джапката :)
Точно така правя и аз, за да нямам пропуски
Иначе имам някъде около 75 печата и навсякъде заедно с жената
einfoodeinz написа:прави като мен, винаги двете книжки с на жена ми са в джапката :)
Дашо написа:einfoodeinz написа:прави като мен, винаги двете книжки с на жена ми са в джапката :)
Точно така правя и аз, за да нямам пропуски![]()

jarmy написа:PyMu написа:И аз имам няколко печатчета. Хайде да се организираме да събираме заедно!
Страхотна идея...Аз съм "За"

Дашо написа:einfoodeinz написа:прави като мен, винаги двете книжки с на жена ми са в джапката :)
Точно така правя и аз, за да нямам пропуски![]()
... ама като гледам магистралата, оттам ще да сме минали... но се облечи, че вътре е клинч-ч-ч-ч... и Дяволското гърло задължително не пропускайте!Дашо написа:Някой може ли да ми каже, кой е най-бързия и удобен маршрут ако от София искам да стигна до Ягодинската пещера???
Тази година мисля да правя същото, но за южна България.
Евала, че горе намерихме едни много точни момчета, които ни изчакаха въпреки, че стъмваше и ни помагаха по пътя надолу. Живи и здрави да са! Калоян Кирилов написа:От една година имам книжка на обектите. Започна се с "най-лекия обект" - връх Ботев. Каква гледа бяхме само, нито подготвени с обукви и дрехи - аз с кецове от мола за 15 лв. и анцунг, приятелката с маратонки. Големи премеждия бяха, особено като объркахме пътя от х.Рай към върха, тръгнахме по обиколния път. Усетихме от всичко, сняг, змии, чувството да си с гладка подметка по склон, а отдолу 200 метра пропаст, усещането че остава 1 час до мръкване а ние сме още в х. Подслон.Евала, че горе намерихме едни много точни момчета, които ни изчакаха въпреки, че стъмваше и ни помагаха по пътя надолу. Живи и здрави да са!
Но най-важен е споменът!!!
Сега имам 26 печата в книжката, а майските почивни дни съм приготвил едно road trip-че из Родопите с 15 обекта по трасето и около 700 км.
Планирам да се спи някъде около Триград или Широка лъка, дано намерим места, че няма да сме с предварителна резервация.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 53 госта