Съвет за htc

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
golfmk1
Low rider
Автомобил: OLD
Двигател: OTO

Re: Съвет за htc

Мнениеот golfmk1 » Съб 02 мар 2013 19:27

Kilara37 написа:Колеги днеска бях в един магазин на Да Да попитах за htc ,но в наличност нямаха попита ме до какви пари търся казах му някъде до 250 -260 лв и ми предложи Htc Desire X за 260лв, но се замицлих защото тевърят по скъпо към 400-450лв дори и него попитах какво му е на този тел че е толкова ефтен само му казах че се отказвам и на тръгване ми каза че съм нямал да го намеря по ефтен .Ефтен с 20-30лв разбирам но тука разликата е огромна дали не е някое менте.Тези магазини на Да Да бяха на Германос дали може да е менте.

На теб не ти трябва телефон а буквар :banghead

Потребителски аватар
Kilara37
Автомобил: Golf 4
Двигател: 1.6 SR

Мнениеот Kilara37 » Нед 03 мар 2013 0:31

golfmk1 написа:
Kilara37 написа:Колеги днеска бях в един магазин на Да Да попитах за htc ,но в наличност нямаха попита ме до какви пари търся казах му някъде до 250 -260 лв и ми предложи Htc Desire X за 260лв, но се замицлих защото тевърят по скъпо към 400-450лв дори и него попитах какво му е на този тел че е толкова ефтен само му казах че се отказвам и на тръгване ми каза че съм нямал да го намеря по ефтен .Ефтен с 20-30лв разбирам но тука разликата е огромна дали не е някое менте.Тези магазини на Да Да бяха на Германос дали може да е менте.

На теб не ти трябва телефон а буквар :banghead

В какъв смисъл

Потребителски аватар
Kilara37

Мнениеот Kilara37 » Нед 03 мар 2013 0:33

Колеги спрях се на този малко стар но според финансите.HTC Wildfire ,само искам да попитам как се използва GPS-са ,начислява ли се на сметката ми.

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Нед 03 мар 2013 21:06

Не, няма нищо общо с сметката ти.
Но по добре си вземи HTC Desire C ,на една цена са почти а този е по нов и по хубав

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пон 04 мар 2013 13:50

Layer написа:Не, няма нищо общо с сметката ти.
Но по добре си вземи HTC Desire C ,на една цена са почти а този е по нов и по хубав

Да бе. Ако си пусне гугле мапс,наеш ли как ще го резне :biggrin

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Пон 04 мар 2013 14:17

Е да, то винаги има много АКО. :Mr Green Fun
Но след като не иска интернет сметка, още щом вземе GSM-ma си спира мрежата от менюто за най сигорно.

Потребителски аватар
Kilara37

Мнениеот Kilara37 » Пон 04 мар 2013 18:58

Layer написа:Е да, то винаги има много АКО. :Mr Green Fun
Но след като не иска интернет сметка, още щом вземе GSM-ma си спира мрежата от менюто за най сигорно.

Утре ще го получа и ще видя как да го спра от менюто .

Потребителски аватар
Kilara37

Мнениеот Kilara37 » Пон 06 май 2013 23:43

Абе колеги имам проблем с това htc ,като си изтегля екранни анимации и като ги преместя в тела не мога да ги намеря за да ги пусна,как се прави тази работа някой има ли идея

Потребителски аватар
Phenomenon
Автомобил: VW Polo 6N
Двигател: 1.4 AEX 1997

Мнениеот Phenomenon » Вто 07 май 2013 23:51

Здравей колега, предполагам визираш живите тапети (екранни анимации)от Google Play ако става дума за тях и ги местиш в SD картата,а не ги оставяш в паметта на телефона от там ти идва проблема, защото някой приложения/уиджети/живи тапети и т.н. просто не са направени така, че да работят коректно при преместването им в външно хранилище и от там ти идват проблемите.
Премести ги във паметта на телефона и предполагам, че ще ти се появят отново :) Успех

Потребителски аватар
fox_vt
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: AHU 97

Мнениеот fox_vt » Сря 08 май 2013 11:52

Phenomenon как можа толкова противоречия да напишеш в едно мнение :mhihi последно да ги сложи във картата памет или в паметта на телефона.

Потребителски аватар
Kilara37

Мнениеот Kilara37 » Съб 11 май 2013 18:53

Да но като ги сложа първо в картата след това не ги виждам като махна тела от юесбито,все едно нищо не съм сложил там ,слагам ги в папката на снимките ,как да ги слова в паметта на тела като не ги виждам

Потребителски аватар
Phenomenon
Автомобил: VW Polo 6N
Двигател: 1.4 AEX 1997

Мнениеот Phenomenon » Нед 12 май 2013 20:24

fox_vt аз като си чета предишния пост си го разбирам и става пределно ясно, че повечето живи тапети от маркета трябва да са в паметта на телефона, а не в СД картата за да се виждат(визирам вече инсталирани,а не инсталационни файлове), надявам се сега да е по разбираемо :beer
Kilara37 предполагам, че не визираш файлове с разширение (.gif) като "екранни анимации", а с разширение (.apk), ако е така е нужно да си инсталираш файлов мениджър (аз ползвам Astro - има го в маркета) с негова помощ навигираш до директорията, в която си качил файла, който искаш да инсталираш и като го селектираш ще ти излезе меню-то за инсталация.
Ако пък става дума за файлове с разширение (.gif) ето едно видео как става при тях http://www.youtube.com/watch?v=8DHCZ_eQ1bQ

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”