И така.....Миналата година,след поредното премеждие със Синята хала, семейния съвет взе решение ,че ще се разделяме с нея.Започна трескаво търсене по мобиле.бг, карс.бг и другите сайтове за продажба на коли. Големи дръгели за много пари имаше.Даже се оглеждах и в Немско, но тия не познават парите.....
До като една сутрин,станал за работа,си пиех кафето и го видях......Мултиван Т3.... с квадратния фар,... с хидравлика,.... с 5 скорости,... дизел.....Точно за каквото си мечтаех.А часът беше само 07.00 сутринта.....време неудобно са звънене на хората.Гледайки го на снимките в сайта...бусчето ми се струваше все по познато и по познато......И изведнъж се сетих от къде.....Бусчето си е наше, форумно на колегата Данчо( Gotmie). Към 07.15ч не се сдържах и звъннах на посочения телефон....отговори ми веднага и направо му казах" пу за мене". Разбрахме се да се видим и отидох на работа....Но към 09.00ч не се стърпях и казах на колегите ми да ме покрият и се запътих за мястото на срещата...Колегата Gotmie излезе много точен и даже още преди да го капарирам ,отговаряше по телефона ,че буса е продаден вече.
Та след като си стиснахме ръцете, оставих 200лв капаро и вече щастлив се прибрах в къщи.Даже от вълнение не направих снимки за да го покажа на семейството.

След два дни, с джобове пълни с кинти, по точно 3000лв,хванах едно такси и отидох при колегата. Сделката беше вече факт и се намърдах зад волана. На първо четене, съединителя беше за смяна, но хич не ми се спираше и така си го покарах месец два. Даже и на събора на Узана ходихме с него.Присъстващите там го знаят. Общо взето, пообиколихме страната с него.