morfei1 написа: Литърът е 24лв. нафтата така или иначе си я гориш.
Литърът е 48 лв. с промо на 40,80 лв. те го те
Изгорил съм един литър от това, обаче не намерих особен ефект.
morfei1 написа: Литърът е 24лв. нафтата така или иначе си я гориш.
juve написа:Колега имам чусвото че се шегуваш относно осцилоскопа и неговото приложение при дизелите!
Всъщност..осцилоскопа няма никакво отношение нито към нафтата, нито към бензина... просто той е приложим към всяка електронна система и показва всичко..само трябва да имаш и понятие , както и литература какво трябва да видиш и да го разтълкуваш.. ей тук най вероятно повечето удрят на камък!а иначе ... по израза на колегата за импулса идвам до извода че вместо осцилоскоп е разбрал стробоскоп
FELIPE написа: да я направи да се управлява по МАП,не по дебитомер,което май няма да стане със стоковия софтуер,не съм сигурен,де
okti_1 написа:Вече му е прекодирана картата,колега.
juve написа:Какви 130 коня... какво става тука .......Жоро как се е спрял да не ти сложи едни 0.216 разпръсквачи и да "изфъркаш"
с едни 150 + коня...
samo_pechka написа:juve написа:Какви 130 коня... какво става тука .......Жоро как се е спрял да не ти сложи едни 0.216 разпръсквачи и да "изфъркаш"
с едни 150 + коня...
Нещо се пообърках ,мислех ,че говорим за PD мотор, а тея 216 микрона разпръсквачи не са ли за мотори с роторно ГНП ?!
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 36 госта