Пасат Б6 2006 година 2.0 дизел скъпа ли е поддръжката
- jorkata30
- Автомобил: VW GOLF-1.9TDI
- Двигател: AHF-1999
Re: Скъпа ли е поддръжката на Пасат 2006 година 2.0 дизел
вече 220000км само този щестограм ме изтормози леко 

Аз моя шестограм го смених още като си купих Пасата и засега да чукна на дърво съм нямал големи проблеми
-
- Автомобил:
- Двигател:
Това със профилактичната смяна на шестограма на 100 000км. го препоръчвам на всеки!
От 2 месеца карам Passat B6 комби с BKP мотора и след дълго четене из форума (за което съответно сам страшно благодарен на хората писали по темата)реших, че не си заслужава риска и го смених!
След отваряне на картера се оказа че не съм с верига както бях чел из форума което до някаде ме успокои, а самият шестограм беше почти заоблен!
Шестограма струва 8лв.(от представителството на VW в Търново), а за труд ми взеха 20лв. в Габрово според мен не си струва риска за тези пари като добре се знаят последствията от превъртането му.
Относно прословутите дюзи ми ги смениха всичките с две години гаранция пак в Търново!
От 2 месеца карам Passat B6 комби с BKP мотора и след дълго четене из форума (за което съответно сам страшно благодарен на хората писали по темата)реших, че не си заслужава риска и го смених!
След отваряне на картера се оказа че не съм с верига както бях чел из форума което до някаде ме успокои, а самият шестограм беше почти заоблен!

Шестограма струва 8лв.(от представителството на VW в Търново), а за труд ми взеха 20лв. в Габрово според мен не си струва риска за тези пари като добре се знаят последствията от превъртането му.
Относно прословутите дюзи ми ги смениха всичките с две години гаранция пак в Търново!
За проблема о помпа дюзите,отивате в юнитрейд и ви ги сменят безплатно.........и аз не вярвах но отидохме преди месец в юнитрейд за покупка на нови,те ни ги смениха и 4те безплатно;;;;автомобила не е купуван от тука а е втора пъка италянец
rumenov2005 написа:Това със профилактичната смяна на шестограма на 100 000км. го препоръчвам на всеки!
След отваряне на картера се оказа че не съм с верига както бях чел из форума което до някаде ме успокои, а самият шестограм беше почти заоблен!![]()
добре а 30-40 лв за силикон не даде ли ? картера, доколкото зная няма гарнитура а е с силикон, който трявба да се сменя всеки път.
Върни се в “Дизелови агрегати”