Застрахователна Компания Олимпик- никога повече

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Re: Застрахователна Компания Олимпик- никога повече

Мнениеот Vizor » Чет 09 май 2013 16:41

Много на гадна измама ми звучи цялата работа ...

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Чет 09 май 2013 16:59

абе за под 100 лева да се вкарваш в тоя филм ... с риск да изгориш .. не знам, трябва да си голем гащник. Измамата попринцип се прави от някой, който е наясно с нещата, с цел да изкяри. А тоя с мотора явно хич не ги разбира.
Аз също не съм на ясно и инфото от тая тема ми говори едно, стане ли недай боже такова нещо, ако си заинтересованата страна си чакаш застрахователите те да се оправят/описват.

Са аз тук имам и друга логика и неразбиране, хубаво спуканото не са го видели, не са го писали. И сега не може да закара мотора, щото го е ИЗПУСНАЛ след протокола и вече не е в движение. На кво основание застрахователя отказва да признае описаното в протокола, само заради това, че мотора ВЕЧЕ не е в движение? За "новата" щета има основание, ма за целия протокол, що ?! Това принцип ли е или просто тука има неква мъгла по случая ?

Потребителски аватар
Pokerstars
Автомобил: Audi A4 B7
Двигател: 2006

Мнениеот Pokerstars » Чет 09 май 2013 17:13

Vizor написа:Много на гадна измама ми звучи цялата работа ...

Както винаги неподготвен. Чел съм за твоите истории и прецакване на един друг колега от форума, но това е друга тема. Смешен си. Викаш гадна измама за 150 лв? Ти би ли я направил за тези пари? Дай IBAN на сметка и още утре ти превеждам 150 лв и поствам тук платежното нареждане. Ако беше чел внимателно, щеше да си разбрал, че ние с човека сме се разбрали. Аз от къде да знам, че така ще се случи? Яд ме е за отношението на служителя към мен, а не за 150-те лева! Защото като им давам 200+ лева на година всичко е точно. Но както и да е , вече се повтарям. Но се излагаш като се обаждаш неподготвен.

Потребителски аватар
Pokerstars
Автомобил: Audi A4 B7
Двигател: 2006

Мнениеот Pokerstars » Чет 09 май 2013 17:21

VWGT написа:абе за под 100 лева да се вкарваш в тоя филм ... с риск да изгориш .. не знам, трябва да си голем гащник. Измамата попринцип се прави от някой, който е наясно с нещата, с цел да изкяри. А тоя с мотора явно хич не ги разбира.
Аз също не съм на ясно и инфото от тая тема ми говори едно, стане ли недай боже такова нещо, ако си заинтересованата страна си чакаш застрахователите те да се оправят/описват.

Са аз тук имам и друга логика и неразбиране, хубаво спуканото не са го видели, не са го писали. И сега не може да закара мотора, щото го е ИЗПУСНАЛ след протокола и вече не е в движение. На кво основание застрахователя отказва да признае описаното в протокола, само заради това, че мотора ВЕЧЕ не е в движение? За "новата" щета има основание, ма за целия протокол, що ?! Това принцип ли е или просто тука има неква мъгла по случая ?

Свързахме се с моите застрахователи от каското ми, като исках да дойде мобилна група. Казаха ми, че през почивните дни няма такава-това към Булстрад. Звъняхме на 4 места и от всякъде ни казаха да си пишем дв. протокол.Със съдействието по телефона на техен дежурен застрахователен агент написахме двустранния протокол. Момчето с мотора никога не се бе занимавал с завеждане на щети и т.н. 91 набор е.

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 09 май 2013 17:32

заключена по молба на автора
ако реши да пише да отключим :c020

Върни се в “ОФФ-Топик - други”