Преди малко подминах една гума (или голямо парче от гума) от камион в лявата лента на магистрала Тракия до Ямболската детелина. В аварийната имаше спрели няколко коли и да не минавам твърде близо се изнесох наполовина в лявата лента, като вниманието ми си беше насочено към спрелите коли за някой отнесен пешеходец. Гумата я видях като бях на десетина метра от нея (асвалта е нов и черен и карах на къси)и нямах време за никаква реакция. Ако бях карал изцяло в лявата лента щях да я нацеля със сигурност. Стреснах се и не съобразих веднага, че трябваше да спра и да махна гумата оттам, като поразмислих вече бях минал няколко километра. Съвсем сериозно се замислих да се върна срещу движението, но в крайна сметка само се обадих на 112 и си продължих. Движението беше слабо, но ако някой я нацели последствията ...
Сега се чудя дали не трябваше все пак да се върна.
Назад по магистралата?!
-
- Автомобил: Passat B3 Variant
- Двигател: 1.8mi AAM 1993
- Контакти:
Re: Назад по магистралата?!
Забранено е по закон, затова ако имаш намерение да помагаш на пътното спирай навреме.
П.П.: Карайки в Родопите гледам в подобни случай да махам големи препятствия за да не ги уцели някой друг, че бая съм се изприщвал на голям клон или стабилен камък кльопнал се на пътя баш след някой шибан завой
П.П.: Карайки в Родопите гледам в подобни случай да махам големи препятствия за да не ги уцели някой друг, че бая съм се изприщвал на голям клон или стабилен камък кльопнал се на пътя баш след някой шибан завой

- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
в чужбина за такова деяние,като каране на зад,мое и ктъщелното да ти вземат,глобите са много солени,моете те вкарат чак в пандела
,за тук при нас съм виждал бая народ да кара назад,така че ако нестане ПТП(защото ако стане ти ще си виновен),няма да имаш никви ядове 

- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Много пъти съм виждал патрулките по магистрала Тракия да карат срещу движението в аварийната лента.
Е това ако не е безумие...

-
- Автомобил: Passat B3 Variant
- Двигател: 1.8mi AAM 1993
- Контакти:
Andonov написа:Много пъти съм виждал патрулките по магистрала Тракия да карат срещу движението в аварийната лента.
Чакай малко, патрулката е патрулка, аз и линейка съм виждал, но нали се сещаш защо карат в насрещното на сирени ?
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
ба на сирени, карат си клесовете да спестъ гориво и аз съм виждал,бе светлини за спец.режим

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Е в такъв момент да имаш под ръка някой мъъъъничък Краз иииии сами се сещате първа страница на вестника и първи вечерта в новинарските емисии. Краз премаза патрулка караща в насрещното по магистралата 

- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
Бих предпочел, в края на статията да видя шофьора на КРАЗа смазан на асфалта с белезници на гърба.