Съвет за покупка на двигател на ФВ Крафтер
Съвет за покупка на двигател на ФВ Крафтер
Последна промяна от los_tigros на Сря 01 апр 2015 9:59, променено общо 1 път.
- djofar
- Автомобил: Golf 4 GTI
- Двигател: 1.9TDI ARL 2003
Re: Съвет за покупка на двигател на ФВ Крафтер
подочух че всички крафтери давали фира на двигателя след 300 000км така че гледай на колко км е
Ами нашия на 380 000 скъса бутало и двигателя на мармалад.
За сведение намерих си двигател в Холандия. 51 кил. км в перфектно състояние, гаранция от реномирана фирма. Занимават се само с покупко-продажба на двигатели втора употреба. Няма да публикувам сайта да не правя реклама.Който се интересува ще му пратя контакти. Имат 2500 двигателя и 1500 скоростни кутии на склад. Всякакви марки.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Каква реклама? Стига с тези глупости!
Пускй сайта, защото кутията ти ще се запълни със съобщения!
Пускй сайта, защото кутията ти ще се запълни със съобщения!
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Попрочетох го този сайт. Каква гаранция дават? Гледам, че е близо до Есен в Германия. Там и евтина кола може да се намери 

Нека поясня да не се наиграе и някой друг като мен...
Двигател на Крафтер 2009 УЖ на 51 км. Според екпертно мнение на сервиза,който ползвам двигателя е на повече от 500 хил. Цена 3600 евро като си го вземаш от тях.Пратих мой камион да вземе палета. От там започва големия филм...
Едното бутало сменяно с по-голям диаметър от останалите, спукан блок, гори масло(1л на 1000 км), части слагани от каквото имали и т.н. След много перипетии и разходи от моя страна господата Холандци си признаха,че конкретния двигател не бил влизал при тях за рециклиране, а го били взели отнякъде и "направо ми го продали на мен".Признаха си вината и ми казаха,че ще ми подменят двигателя,НО ако го пратя в тяхната база "на палет" както съм го взел. И то беше обещано, ако се потвърдят моите обвинения спрямо тях.Ако не.... да се оправям.
Заключение:от началото на годината буса ми е направил около 8 хил. км( за товарен бус, от който изкарваме пари това е преход за 10 дена), защото непрестанно е в сервиза. В крайна сметка сглобяваме един читав двигател от моя стария и тоя новия... не е ясно какво ще излезе.Сметката ми е около 15 хил. лв до тук за ремонти.
МОЛЯ не купувайте от този сервиз! За да не се окажете в моето положение!
Поздрави!
Двигател на Крафтер 2009 УЖ на 51 км. Според екпертно мнение на сервиза,който ползвам двигателя е на повече от 500 хил. Цена 3600 евро като си го вземаш от тях.Пратих мой камион да вземе палета. От там започва големия филм...
Едното бутало сменяно с по-голям диаметър от останалите, спукан блок, гори масло(1л на 1000 км), части слагани от каквото имали и т.н. След много перипетии и разходи от моя страна господата Холандци си признаха,че конкретния двигател не бил влизал при тях за рециклиране, а го били взели отнякъде и "направо ми го продали на мен".Признаха си вината и ми казаха,че ще ми подменят двигателя,НО ако го пратя в тяхната база "на палет" както съм го взел. И то беше обещано, ако се потвърдят моите обвинения спрямо тях.Ако не.... да се оправям.
Заключение:от началото на годината буса ми е направил около 8 хил. км( за товарен бус, от който изкарваме пари това е преход за 10 дена), защото непрестанно е в сервиза. В крайна сметка сглобяваме един читав двигател от моя стария и тоя новия... не е ясно какво ще излезе.Сметката ми е около 15 хил. лв до тук за ремонти.
МОЛЯ не купувайте от този сервиз! За да не се окажете в моето положение!
Поздрави!
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:

Ебаси филма

Съди ги тези, там има закони,това не е БГ. Аз ако съм,ще им скъсам шортите и ще ги съдя и за попуснати ползи,да им излезне през носа,баси наглите скрапери долни.
В англия щеше да вземеш цял бус за тези пари от застрахователните търгове.
Ето ти цял двигател и им го връщай този http://www.ebay.co.uk/itm/VW-CRAFTER-2-5-TDi-2010-DIESEL-ENGINE-SUPPLIED-AND-FITTED-/221175529357?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item337f16bf8d
С карта ли плаща? ПейПал?
Последна промяна от Matematiks на Съб 11 май 2013 7:40, променено общо 1 път.
Плащането е по банков път. Нека подчертая,че проблема вече сме го преживели.Просто искам да предпазя други колеги от същата грешка. Поздрави!
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
Specially selected and checked for you - reliable quality products with a warranty - Outstanding service from experts

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”