Лепнах си нови наилони на всички врати и от тогава дори коланите са абсолютно сухи!Така,че и това е вариант! 
Лепнах си нови наилони на всички врати и от тогава дори коланите са абсолютно сухи!Така,че и това е вариант! 
и после от стари уплътнения, но нали поне само уплътненията са стари, другото не е
Като казах уплътнение, когато се мие колата на задно дясно стъкло в багажника влиза вода от горния ръб, при дъжд много рядко когато е порой само- проблема е решен не се мие
както се казва в един виц, дребни кусури кво толкова.
. Бях си взел голямо парче дунапрен и попивах по една кофа вода.Накрая намерих решение на въпроса продадох я (добре че когато я продадох беше хубав слънчев ден Danny boy написа:там където лайстните на тавана се подпъхват в уплътненията на предния и задния джам с времето и годините се разсъхват/20+/ поотлепя се леко на места джама и водата влиза вътре,решението е измъквате лайстните в краищата /огъват се/ и се пълни яко с неутрален силикон и пак се подпъхват.
Е..а ми се мамата докато рбера откъде влиза вода ама след 2 години се реши проблема,иначе редовно изгребвах след всеки дъжд.Другия вариант е презалепване на предния и задния джам със смяна на уплътненията ама мнооо пари.
След интервенциата нямам вече аквриум.

GT_power написа:...
Колата беше спряна под наклон, като предницата беше по-високо. Тогава и капка не протече. И обратно - когато я спряхме със задницата на по-високо, веднага тръгна водата. Стича се от задните панти, та чак до предното стъкло. А овъргаляхме целия шибидах, уплътнението на предното стъкло и стойките на релсите в силикон, не знам сега как ще го чистим 
Потребители, разглеждащи този форум: kukata_pasat, rosenstoilov78 и 68 госта