От коя бензиностанция зареждате нафта?

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...

От къде?

Еко
425
20%
ОМВ
457
21%
Шел
171
8%
Лукойл
514
24%
Ромпетрол
357
17%
Другаде, и напишете защо.
236
11%

Общо гласове: 2160
ivand911
Автомобил:
Двигател:

Re: От коя бензиностанция зареждате нафта?

Мнениеот ivand911 » Пет 10 май 2013 23:26

bace_go6o написа:Е и аз за това говоря, но колегата нещо друго ми обяснява ..

Той правилно ти казва. На всяка бензиностанция ЕКО пише че спестяваш 10 стотинки на литър от горивата им EKONOMY. Най-отгоре го пише на колоната с цените. А отстъпката в пари(за картите) си е тая от 4-6 стотинки на литър в зависимост от деня. Ето ги:
http://www.eko.bg/Text.aspx?level=1&menuitemid=703&lan=1
http://www.eko.bg/Text.aspx?level=1&menuitemid=680&lan=1
Просто говорите за различни неща. Затова и rokera671 каза 10 стотинки икономия , а не отстъпка. :beer

stankovraca
Автомобил: Skoda Superb MK3
Двигател: 20TDI 2018

Мнениеот stankovraca » Съб 11 май 2013 0:02

А ти това знаеш ли го и видя ли го http://www.eko.bg/Text.aspx?menuitemid=700&lan=1 поне за част от нас си е оферта :Mr Green Fun

IRRITATING
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот IRRITATING » Съб 11 май 2013 15:19

ivand911 написа:
bace_go6o написа:Е и аз за това говоря, но колегата нещо друго ми обяснява ..

Той правилно ти казва. На всяка бензиностанция ЕКО пише че спестяваш 10 стотинки на литър от горивата им EKONOMY. Най-отгоре го пише на колоната с цените. А отстъпката в пари(за картите) си е тая от 4-6 стотинки на литър в зависимост от деня. Ето ги:
http://www.eko.bg/Text.aspx?level=1&menuitemid=703&lan=1
http://www.eko.bg/Text.aspx?level=1&menuitemid=680&lan=1
Просто говорите за различни неща. Затова и rokera671 каза 10 стотинки икономия , а не отстъпка. :beer

ДО 10ст което може да рече и 0ст икономия :mhihi Ако сте шарани ще кълвете на празна кука

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Съб 11 май 2013 17:34

:th_up :mhihi :mhihi Така си е !!

ivand911
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivand911 » Съб 11 май 2013 22:37

stankovraca написа:А ти това знаеш ли го и видя ли го http://www.eko.bg/Text.aspx?menuitemid=700&lan=1 поне за част от нас си е оферта :Mr Green Fun

То хубаво ама е само за една бензиностанция във Враца, другите не може да се облажим.
А дали има икономия, не се знае и те затова дават отстъпка от цената. Никой не говори за лапане на кукичка, просто установявахме какви са тези 10стотинки. А ако съм го сметнал вярно, 10 стотинки са 39 милилитра. Едно натискане на педала и икономията заминава.

Потребителски аватар
MAX75
Автомобил: VW Passat 1997
Двигател: AFN

Мнениеот MAX75 » Пон 13 май 2013 17:55

Ето какъв разговор проведох със служителя на бензиностанция ЛУКОЙЛ в с.Златна Панега в Петък около 17 часа.

- Добър ден.
- Добър ден.
- Дизел за 50 лв.
- Ми,няма.
- Какво няма?
- Дизел няма.
- Как така няма дизел????!!!!!!??????? :scare3 :scare3 :scare3
- Няма.Свърши.Чакаме да докарат.

След това човека се обърна и си влезна.

Стоя около минута и се чудя, на бензиностанция ли съм или на кебабчиниица, където са свършили кебабчетата и чакат да докарат други.Качих се на колата и дим да ме няма.

Въпреки тази случка ще продължавам да зареждам единствено на ЛУКОЙЛ.

Потребителски аватар
tih
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tih » Пон 13 май 2013 20:20

Не мога да разбера кое те учудва, горивата които се продават по бензиностанциите обикновенно не извират някъде там долу под колонките, а им ги карат с цистерни, явно е имало лошо планиране на заявката или забавена доставка.... и като са ти казали че няма, ти да не си очаквал бензинджията на мига да изтича до съседната и да ти напълни :mhihi

Потребителски аватар
Tihon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tihon » Пон 13 май 2013 21:09

tih написа:Не мога да разбера кое те учудва, горивата които се продават по бензиностанциите обикновенно не извират някъде там долу под колонките, а им ги карат с цистерни, явно е имало лошо планиране на заявката или забавена доставка.... и като са ти казали че няма, ти да не си очаквал бензинджията на мига да изтича до съседната и да ти напълни :mhihi

ми аре да почнем да гадаем и преди да спрем да заредим на лукойл да хвърлим боб - ще имат ли дизел или няма. И за всеки случай да си носим тубичка от 20 литра щото требе като нема - да махаме някой да ни налее за да стигнем до следващата бензиностанция щото лукойл не им извира нафтата а си я карат от тяхната си рафинерия.
между другото това не е единствения случай с липса на дизел на лукойл, знам и за други такива - единия в ловеч, другия не разбрах къде

Потребителски аватар
bace_go6o
Автомобил: lek
Двигател: AFN 97

Мнениеот bace_go6o » Пон 13 май 2013 23:01

IRRITATING написа:ДО 10ст което може да рече и 0ст икономия :mhihi Ако сте шарани ще кълвете на празна кука

Напротив. Никога не ми е правило впечатление какво пише на колонката или където и да било. Картата ми е с фиксирани стотинки за литър гориво ( и там антивриз и подобни ) без значение кой ден е, дали има промоции и т.н.

Потребителски аватар
7 speed DSG
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 7 speed DSG » Вто 14 май 2013 5:55

Може и да си внушавам, но имам усещането, че с Shell-ският V-Power Diesel печката върви действително с една идея повече, в сравнение с ЕКО-то и Ромпетрол, а и двигателят работи някак си по-меко. От края на миналата година зареждам само на една и съща бензиностанция, тази в "Красна поляна" с/у "Лукойл".

Потребителски аватар
MAX75
Автомобил: VW Passat 1997
Двигател: AFN

Мнениеот MAX75 » Вто 14 май 2013 14:50

tih написа:Не мога да разбера кое те учудва, горивата които се продават по бензиностанциите обикновенно не извират някъде там долу под колонките, а им ги карат с цистерни, явно е имало лошо планиране на заявката или забавена доставка.... и като са ти казали че няма, ти да не си очаквал бензинджията на мига да изтича до съседната и да ти напълни :mhihi

За теб може да е нормално да свърши даден вид гориво на дадена бензиностанция, за мен не е. Още повече, че става дума за най-големият играч на пазара за горива.

Потребителски аватар
filipov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот filipov » Вто 14 май 2013 15:19

Икономията на Еко до -10ст. на литър при мен почти не се забелязва, клони към 0 ст. на литър :mhihi

tdi_20yare
Автомобил: audi a3
Двигател: asz+brezel

Мнениеот tdi_20yare » Вто 14 май 2013 16:57

filipov написа:Икономията на Еко до -10ст. на литър при мен почти не се забелязва, клони към 0 ст. на литър :mhihi

То тая икономия с -10ст на всеки светофар с малко по бодра стъпка можеш да я профукаш,не е ли на схема на 2лв общо взето файда от карти,стинки и прочие файда няма..... :mhihi Лошото е че все по рядко има.....

Потребителски аватар
g-man
Автомобил: VW Passat Variant 1.9TDI 04.2000
Двигател: ATJ
Контакти:

Мнениеот g-man » Сря 15 май 2013 9:34

powerade написа:Колеги напипах една бензиностанция, за която бях чел стари теми по форумите, че била с 20 стотинки надолу.... Прикачам линк, който иска да я тества и да сподели.
http://postimg.org/image/6s45r1y0b

Вчера сипах там, хубава им е нафтата, хубава им е и цената 2,43, но разбира се не издават фактури :mhihi
Междувременно понеже минавах през Овча купел видях още една евтина на кръстовището на улицата, излизаща от Овча купел и околовръстното. Зелена безименна бензиностанция, на която дизела вчера беше на 2,50.
Прикачени файлове
Capture.JPG

IRRITATING
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот IRRITATING » Сря 15 май 2013 13:31

bace_go6o написа:
IRRITATING написа:ДО 10ст което може да рече и 0ст икономия :mhihi Ако сте шарани ще кълвете на празна кука

Напротив. Никога не ми е правило впечатление какво пише на колонката или където и да било. Картата ми е с фиксирани стотинки за литър гориво ( и там антивриз и подобни ) без значение кой ден е, дали има промоции и т.н.

Аз говоря за горивата Економи или там каквито са

Върни се в “Дизелови агрегати”