golf mk2 dumped (червената кочинка)
- jocha
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1.3NZ 1990
Re: мк2 "bloody hipster"
Който в Пловдив не знам къде мога да намеря...иначе гумите са 1 път като с канаколит седя на пътя 

- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
Имам една капачка от Москвич ако ще ти свърши работа пиши едно ЛС :)
- lingerov
- Low rider
- Автомобил: VW Golf Mk 2
- Двигател: Г60 1991
- Контакти:
стига сте писали за баланса(ако не е близка снимка не се забелязва) "that's daily car" не е изложбен модел 

- jocha
Съгласен и не мисля скоро да става изложбен 

- jocha
Дойде ми една малко луда идея така че тунинг спецовете могат да дават съвети и мнения. Попаднах докато си ръчках по форума че на моя мъртвец ставал вал от 1.6ABU не само 3Ф, който е като бялата лястовица, при което изпаднах в екстаз...ОБАЧЕ...тук идва момента че моята глава е безкамерна а на abu e с камери...Като конструкция 2-та мотора са бих казал абсолютно идентични по това което четох + че са с наклон напред, а разпределителните валове са еднотипни може би да имат не повече от 1мм разлика в зацепването,което надявам се не е фрапантно и съществената разлика е че 1.6 вала е с 3.5мм по-голям лифт от моя. До тук добре но сега опирам до вас колеги има ли опасност клапаните да станат на салата или такава разлика в лифта е допустима, като евентуално ще се шлайфа главата, казвам евентуално, защото не знам дали подлежи на шлайф...целта която гоня е да засиля мотора във високите обороти...мерси предварително 

- jocha
И малко снимки от tuning show 2013, в който поради усърдните убеждения на колегата chiki-riki "-Айде запиши се да участваш кво само ще ги гледаш!? -Добре айде" и аз се намърдах из участниците...съответно се класирах на скромното 15-то място, но пък организаторите ме изненадаха с цяла фотосесия на моя автомобил

На последната снимка има 8 човека и едно газово в колата...поне тествахме окачването

На последната снимка има 8 човека и едно газово в колата...поне тествахме окачването

- Golf2GTISLIVEN
- Автомобил: VW GOLF 2
- Двигател: 1.8 EV GTI + 16V KR
Re: мк2 dumped on 13's (червената кочинка)
Много много добра двойка , все така да се грижиш за нея
колега да те питам отпред и отзад с по колко ММ е свалена ?

- jocha
Отпред и аз не мога да кажа само тя си знае
като взимах пружините ми казаха,че са на 60мм обаче в сравнение с други коли на 60 седи с около 2 пръста по-надолу, ще слиза и още защото сега съм със сток амове отпред, а след 2 дни ми идват спортните и те като цяло са по-къси и рамо и бутало и още около 1,2 пръста отпред ще падне, а отзад е на 40мм, но и за отзад съм замислил да я сваля още малко защото ще стане фрапантна разлика след смяната на амовете отпред 

- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
Защо ще се лишаваш от широкия нож, да го заменяш с тесен....оправданието да може да се кара не върви....нека си стърже той държи на бой, ако е оригинален разбира се, тествано е
ако вече повече ти харесва с тесния, разбирам...ама няма проблем да дереш асфалта с тоя нека си стърже да се обръщат по улиците :)

ако вече повече ти харесва с тесния, разбирам...ама няма проблем да дереш асфалта с тоя нека си стърже да се обръщат по улиците :)
- jocha
Оригинален е просто се двоумя, попаднах на този вариант и сега не мога да го реша как е по-добре 

- Weezy
- Автомобил: VW Golf mk2 1987
- Двигател: JP
- Контакти:
Нали се сещаш, че този на снимката е доста по-нисък от твоя. Стой си с широкия, кара се без проблем навсякъде.