MK4 написа:Нещо много PIMP ми стои с този цвят и ромбчета, нещо по-семпло би било по-стилно според мен.
Мен пък ми изглежда олд скуул с тея ромбчета,ама стига сме мрънкали,истината е,че изглежда мнооого добре.Пък и колежката винаги е знаела какво прави,така че не се притеснявайте
Алекс,защо всичко в розово?Някъде няма ли да има некой черен елемент да се върже с таблото? Иначе изглежда много добре като концепция и ще стане трепач.
Истината е, че на тази снимка почти нищо не изглежда такова каквото е в действителност. Целта на претапицирането ми е да избягам от сивото ежедневие, да се вкара малко цвят и различно виждане над нещата, ако това за вас означава да изглежда PIMP или олд скуул, така да бъде. Цвета е бордо. Лично мой избор и няма нищо общо с розовото. Няма черен елемент по седалките, но ще има бордо по таблото, така че ще се върже. А пък за плетката на огледалото, нея отдавна я няма.
Може би заради светлината на снимката изглежда като розово,но сега като написа каъв е цвета и като се вгледах по-внимателно,видях че е друг.А корите ще ги правиш ли и тях в този цвят,или има друга идея за тях?