Паркиране на стадион Васил Левски?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Паркиране на стадион Васил Левски?
Аз не бих разчитал на метрото при положение, че едни 30 000 души едновременно ще се опитат да си тръгнат от стадиона, ама както искате 

- nurv
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: ALF
Е ще кажете, че не сте ползвали метрото след мач на националният отбор по футбол. Изчакват се няколко мотриси, но си има организация в самата станция. Не е толкова критично и невъзможно.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Интересен е въпроса можеш ли да си изкараш колата от буферния паркинг след 24.00!? До там дали ще отидеш с метро, автобус или друга железница е въпрос на където има място
- nurv
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: ALF
Паркинга е денонощен, като извън работно време на метрото, което са около 4 часа и половина се плаща мисля по 2лв на час.
Понеже утре е мачът и ще се ходи с групичка,един въпрос към колеги от София.Като съм ходил преди на мачове от Пловдив минавам Цариградско и точно след Орлов мост правя ляв завой към стадиона по бул.Евлоги и Христо Георгиеви и веднага в дясно имаше един платен паркинг,сега работи ли още?
И паркингът на стадиона ще работи ли и дали към 6-7 ще може да се намери място,някой инфо

Къде близо до стадиона може да се спре,че няма да имаме много време да обикаляме
И паркингът на стадиона ще работи ли и дали към 6-7 ще може да се намери място,някой инфо

Къде близо до стадиона може да се спре,че няма да имаме много време да обикаляме

- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
BG_Golf4e написа:Къде близо до стадиона може да се спре,че няма да имаме много време да обикаляме
Няма да намериш къде

Има някакъв минимален шанс да намериш място на Иван Асен или малко по нагоре около Румънското посолство.Което си е на 10мин път до стадиона.Но трябва поне 2часа преди мача а там е зелена зона и трябва да се пусне един есемес....
Тези сини-зелени зони до 19ч ли са
За Метро паркингът е ясно,ама ако идем късно не знам ще успеем ли с метрото навреме...през колко минути летят тия влакчета
Първо ще пробвам платения паркинг на бул.Евлоги,после обратен и паркинга на стадиона или отвън до дърветата и реката,пък ако и там няма...

За Метро паркингът е ясно,ама ако идем късно не знам ще успеем ли с метрото навреме...през колко минути летят тия влакчета

Първо ще пробвам платения паркинг на бул.Евлоги,после обратен и паркинга на стадиона или отвън до дърветата и реката,пък ако и там няма...

Според мен ще е абсурд да намериш където и да било около стадиона на по-малко от 15 мин пеша след това обрано до стадиона.
Особено довечера, когато се очакват над 25к човека.
Метрото е за мен най-оферта.
Особено довечера, когато се очакват над 25к човека.
Метрото е за мен най-оферта.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Нали не си мислиш, че булеварда ще е отворен, че и някой да те пусне да минеш пред стадиона?

Значи на Метро...
абе до сега като съм ходил за купите на България,национални и тн. винаги пред стадиона си спирам или на бул.Евлоги и не е бил затворен никога

абе до сега като съм ходил за купите на България,национални и тн. винаги пред стадиона си спирам или на бул.Евлоги и не е бил затворен никога

Купите на България има 8-9к човека. Сега прочетох, че довечера очкват 30к.
Така е
Чак сега прочетох,че ще има промени в движението http://www.sofiautre.bg/2014/02/27/212072-promeni_v_dvizhenieto_zaradi_macha_ludogorets_latsio

Чак сега прочетох,че ще има промени в движението http://www.sofiautre.bg/2014/02/27/212072-promeni_v_dvizhenieto_zaradi_macha_ludogorets_latsio

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Аз чувам,че буфера на метро вече бил пълен ! 

- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Има предложение за включване в зелената зона на парко местата около стадион Васил Левски. Предстои на 23.10. то да бъде подложено на гласуване на сесия на столичния общински съвет. Повече информация - http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2014/10/09/2396488_novite_pravila_za_parkirane_v_sofiia/
Върни се в “ОФФ-Топик - други”