Предна решетка за Пасат...
- WDW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Предна решетка за Пасат...
Къде мога да си намеря или как мога да си направя такава решетка за Пасат Б3 ? Тази с "намръщените" фарове !! Щот да пребоядисвам цялата кола заради решетката или пък само тя да е различна не се кефя особено !!!
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Това не е решетка ами по-скоро маска, защото няма отвори
Каква е логиката, да си сложиш зелена врата и да трябва да си пребоядисаш цялата кола в зелено, вместо да боядисаш вратата червена?Може и нещо да не съм те разбрал правилно, но не виждам причина да си пребоядисваш цялата кола
А маската се прави лесно, сваляш, надиш, оформяш, китваш, боядисва и монтираш обратно
Лесно е 

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Ако там дето ще ти правят боята са добри, ще я докарат точно като оригиналната ти, или направо като имаш кода на оригиналната си боя си поръчваш малко такава.Ако я няма, развиваш вратичката на резервоара и я носиш да ти направят боя на компютър
Доколкото си спомням тази маска е метална, може някъде и да може да се поръча, не знам.Ако искаш да си я правиш сам трябва да донадиш ламаринка или там от каквото е направена маската, ползваш същия материал и надиш.Ако е метал със заварка, а ако е пластмаса с лепене и т.н.
А най-лесно ще е някой да ти го направи, някой който се занимава с такива неща и има всички инструменти и материали под ръка, защото ти ако тръгнеш да си купуваш всичко необходимо за процедурата......просто няма смисъл
П.П. Възможно е колегата brabus да знае някое сайтче, където може да се види как става

Доколкото си спомням тази маска е метална, може някъде и да може да се поръча, не знам.Ако искаш да си я правиш сам трябва да донадиш ламаринка или там от каквото е направена маската, ползваш същия материал и надиш.Ако е метал със заварка, а ако е пластмаса с лепене и т.н.

П.П. Възможно е колегата brabus да знае някое сайтче, където може да се види как става

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- bartokomus
- Автомобил:
- Двигател:
Хриле на кланиците?
Здравейте, да ви попитам, каде могат да ми направят отвори за въздуха "хриле" на предните калници като на червения Пасат?
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: