Минаване на преглед, данъчна бележка
Минаване на преглед, данъчна бележка
Колеги колата ми е регистрирана на инвалид и ми отпада плащането на данъка и винетка. Та въпросът ми е сега когато отида на преглед на автомобила дали ще ми искат тази бележка или направо ще видят, че е инвалид и няма да ме занимават? И искам да попитам нещо друго, закъснял съм с прегледа на автомобила 5-ти месец, дали ще има солидни глоби за това ?
- bobar
- Автомобил: Passat B6 2.0 TDI
- Двигател:
Re: Минаване на преглед, данъчна бележка
1.Бележка не са ми искали никога. Просто ако питат , казваш че собственика е инвалид и е освободен от данък.
2. Глоби няма , сгига да не те спрат полицаите по време на движение. Нали знаеш ,че в момента и гражданската ти не важи , тяка че умната като караш за прегледа.
2. Глоби няма , сгига да не те спрат полицаите по време на движение. Нали знаеш ,че в момента и гражданската ти не важи , тяка че умната като караш за прегледа.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Носи за всеки случай копие от решението на ТЕЛК. Показваш им го и проблема отпада.
- nistel_87
- Автомобил: Honda Accord 2007
- Двигател: i-ctdi
Задължително търсят бележка за платен данък,не знам от кога е влязъл такъв закон,но търсят. Щом автомобила се води на инвалид трябва да имаш документ с ,който да покажеш,че си освободен от плащането на данъка. Други документи,които търсят със сигурност са големия талон (служебна-та) и полицата от застраховката.
Проблем няма от това,че си закъснял с прегледа стига по-път да не те спрат куките.. Аз също бях закъснял доста с минаването на годишен преглед и казаха,че няма проблем,стига да носиш по-горе изброените документи..
Проблем няма от това,че си закъснял с прегледа стига по-път да не те спрат куките.. Аз също бях закъснял доста с минаването на годишен преглед и казаха,че няма проблем,стига да носиш по-горе изброените документи..
- d.draganova
- Автомобил: Golf 4 1998
- Двигател: AHW 1.4 16V
има значение и къде ще отидеш ако е непознато място искат бележка
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”