Имате ли стикери на vwclub.bg ?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции

Имате ли стикери на vwclub.bg

Да
663
39%
Не, няма и да си сложа
158
9%
Не, но бих желал/а
882
52%

Общо гласове: 1703
Потребителски аватар
Bahama man
Автомобил: VW Polo 1998
Двигател: AEF

Re: Имате ли стикери на vwclub.bg ?

Мнениеот Bahama man » Нед 24 фев 2013 20:18

kris11 написа:Здравейте . Не е точно по темата, но е свързано все пак.

Ще продавам Г3 то на съпругата ми с голяма болка / почина в края на ноември/. Опитах се да махам стикерите , но ударих греда,. Слагани са през 2005г.още са от орг . С пистолет / сушоар / за гореш въздух не става . Идеи ??

Колега, вземи обикновен сешоар и ги нагрей около 10-на минути. След това с макетно ножче леко от края ги отлепи и ще се отлепят. Също така можеш да опиташ и като полееш стъклото с топла вода, там където е залепен стикера. И по двата начина съм свалял стикери. По този начин с водата се сваля и винетка, ако сменяш предното стъкло и трябва да се премести винетката.

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Нед 24 фев 2013 20:26

rokera671 написа:Моите съболезнования Колега!Но защо ще ги махаш !?Аз си продадох Голфа с тях.Стикера си стои много добре и не виждам защо да се маха.

Не се знае при кого ще отиде, а и какъв човек ще е.

PyMu
Серпентина с турболатор
Автомобил: VW Golf IV GTI
Двигател: 1.8T AGU 2000 185hp

Мнениеот PyMu » Нед 24 фев 2013 21:36

Правилно.
Щото иначе се получава: виждаш "колега" със стикери, святкаш, свириш, той те гледа тъпо..... питаш влиза ли във форума и той "Ааа, не, аз така си я купих" :dontknow
Няма нужда от фалшиви колеги.

icon_idea Така, че е като сте я пуснали тая тема за лепенето на стикери, не забравяйте и да ги махате като продавате колите.

Потребителски аватар
vision_records
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vision_records » Пон 25 фев 2013 12:21

нямам и не мисля да си слагам за сега,но като видя колеги им святкам или свирвам , ще ме познаете по цветът :Mr Green Fun :love.vwclub

Потребителски аватар
Mario951
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mario951 » Вто 26 фев 2013 22:45

Аз донякъде не го смятам за особено добра идея особено при положение че не обичам много да ме притесняват разни хора :Mr Green Fun Пък и сме толкова много чишити с VW че изобщо не е гаранция че все на добродушни готови да помогнат хора ще се попадне, но иначе имате право оглеждах 1 голф и човека беше отлепил стикера и беше оставил само VW и тогава не ми дойде на ума защо би го направил при положение че смятам че седи много добре стикера :love.vwclub иначе ако някой дойде и ме попита нещо като аз най добре бих реагирал на "Вие" (не че искам да ставам малка кучка която се оплаква ама вярвам че така трябва :Mr Green Fun ) разбира се с радост ще му отговоря ако има някакъв въпрос, но не и да питаме, да качваме снимки в "Кой беше... ?" и така...па може и да си сложа в крайна сметка кой знае, но пък ключодържател задължително ще си взема много е красив :th_up

Потребителски аватар
martin_enchev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот martin_enchev » Пет 26 апр 2013 21:29

Здравейте, някой колега от Варна случайно да му се намира някой излишен стикер (ще си го платя естествено) ? Поздрави ! :love.vwclub

Потребителски аватар
mackatasvento
Автомобил: VW Vento 1.8
Двигател:

Мнениеот mackatasvento » Пон 20 май 2013 21:57

Имам и мисля да го махна, днес поне 2-3 форумни коли ме видяха и никой не спря да пита как съм и дали всичко е наред, става въпрос за ПТП :screwy все си мисля, че тези стикери са не за да си свиркаме, а за да си помагаме ама..

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Пон 20 май 2013 22:12

mackatasvento написа:Имам и мисля да го махна, днес поне 2-3 форумни коли ме видяха и никой не спря да пита как съм и дали всичко е наред, става въпрос за ПТП :screwy все си мисля, че тези стикери са не за да си свиркаме, а за да си помагаме ама..

Е, че никой не е длъжен да ти спира. Може да си красива млада дама, ама какво от това? Ако бързам за някъде или съм имал кофти ден на работа (гледам да не се срещам с никой и да не говоря с никой), ако ще и гола да се съблечеш пак няма да ти спра :a045

Потребителски аватар
simo
Автомобил: VW Passat B2 1986
Двигател: DT 1600

Мнениеот simo » Пон 20 май 2013 22:59

mackatasvento написа:Имам и мисля да го махна, днес поне 2-3 форумни коли ме видяха и никой не спря да пита как съм и дали всичко е наред, става въпрос за ПТП :screwy все си мисля, че тези стикери са не за да си свиркаме, а за да си помагаме ама..

Дори и на леко ПТП пак е свинско да не спреш. И все пак мнозина подминават.
Стикерът показва, че си фен/фенка; не е абонамент да получаваш помощ.
И кво като го махнеш, ще ти олекне? Или ли ще спират повече?
Аз например бих спрял независимо дали си жена и дали си гола, но Стефчо е прав, знаеш - никой не е длъжен; това е въпрос на желание (и възможност).
Мен например преди 1 зима дедо Пасат ме предаде (за пръв и последен път) и без да махам, спря и много ми помогна един пич с Г2 с клубен стикер, който не влизал във форума. Ето ти обратния пример - купил си кола със стикера, не влиза във форума, обаче се отзовава.

Хора всякакви, само дето напоследък човеците са все по-малко. Но не махай стикера :c020

По темата - аз нямам и се чудя дали да слагам, понеже колата ми е неугледна.
От друга страна, надали има много Пасати Б2 със стикери, така че...

Потребителски аватар
mackatasvento
Автомобил: VW Vento 1.8
Двигател:

Мнениеот mackatasvento » Вто 21 май 2013 21:42

Според мен няма значение дали съм "красива млада дама" или не, все пак съм човек. И като човек може да имам нужда от помощ и тн. Не казвам, че всеки трябва да спре, но надали пък всички са имали лош ден и са се скарали с шефа, а и като се замисля май пак денят им се е очертавал по-приятен от моя. Нали идеята на тези стикери не е просто да се поздравяваме по светофарите?

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Вто 21 май 2013 21:46

Стикерите сами по себе си не значат нищо. Моята кола няма стикери, но това не означава, че обичам по-малко марката или форума от тоя, чиято кола има. Освен това не се кефя на идеята да ми свиркат разни пишлемета по светофарите като се разминаваме без дори да ги познавам.

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Вто 21 май 2013 21:49

Не се и поздравяваме вече :mhihi

Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stoi » Вто 21 май 2013 21:49

Времената и хората са такива. Всеки обича да гледа сеир , но не и да участва в него. Имал съм много случки в които просто хората се правят на приятно разсеяни , че около тях нищо нередно не се случва еи просто подминават. Нито бързат за работа , нито имат проблеми с голите жени. Всеки го кара на принципа ПНД . Проблем на Някой Друг ....но всичко си идва на мястото един ден...закон природен - закон Божии.

Потребителски аватар
Благовест
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN

Мнениеот Благовест » Вто 21 май 2013 23:43

Както е навсякъде в живота-"зависи на какво ще попаднеш..."!

PyMu
Серпентина с турболатор
Автомобил: VW Golf IV GTI
Двигател: 1.8T AGU 2000 185hp

Мнениеот PyMu » Сря 22 май 2013 0:14

stefan4o написа:

Е, че никой не е длъжен да ти спира. Може да си красива млада дама, ама какво от това? Ако бързам за някъде или съм имал кофти ден на работа (гледам да не се срещам с никой и да не говоря с никой), ако ще и гола да се съблечеш пак няма да ти спра :a045

Всичко зависи от човек и ценностна система. Вече се изтърквам да го повтарям, но няма да спра, защото това е истината. Може повечето да са егоисти, и да не им пука за другите, но ако има една шепа хора, които и да бързат и да имат проблем и да нямат време, ще спрат и ще намерят време! Заради болшинството егоисти, не трябва да започваш да очакваш това от ВСИЧКИ. Има малко, може да са малко, но ги има: хора, които няма да подминат човек в нужда, които и да нямат време, ще намерят и ще спрат. Заради тези МАЛКОТО хора, аз няма да си махна стикера, защото съм го лепнала там заради малкото хора, които знам, че ако има нужда ще се отзоват на мига. Има такива хора и само защото са малко, не е причина да се разочароваш. Аз лично винаги като видя човек с проблем, независимо дали има стикер или няма, дали изобщо кара VW или не, питам дали има нужда от помощ. И няма да спра да го правя само защото имало такива дето подминавали... Живи и здрави да са. Има си други хора, заради които си струва да продължавам.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”