Преди 2 дни ми се наложи да пътувам до морето и тръгнах някъде по обяд. До там направо ми изгоря лявата ръка и с прибирането вчера веднага сложих фолио отново на предните прозорци
  Преди 2 дни ми се наложи да пътувам до морето и тръгнах някъде по обяд. До там направо ми изгоря лявата ръка и с прибирането вчера веднага сложих фолио отново на предните прозорци   Само че този път не е диво менте, а маалко по-истинско - Llumar. Днес ходих до София с джипа да го обслужат и поръчах оригинална V6 предна добавка. Цената не е много приятна, но поне е оригинална
  Само че този път не е диво менте, а маалко по-истинско - Llumar. Днес ходих до София с джипа да го обслужат и поръчах оригинална V6 предна добавка. Цената не е много приятна, но поне е оригинална   

Ха-ха
 Тук приятелката ми ми обяснява, че не й харесва как стои едното капаче на пръскалката
  Тук приятелката ми ми обяснява, че не й харесва как стои едното капаче на пръскалката   

Прокапа ми семеринг на коляновия вал и олива двигателя, но сега нямам време да се занимая с това (балове, матури а-у)
 Прокапа ми семеринг на коляновия вал и олива двигателя, но сега нямам време да се занимая с това (балове, матури а-у)  Края на юли ще ходя на море и ще гледам до тогава да отстраня тоя проблем
  Края на юли ще ходя на море и ще гледам до тогава да отстраня тоя проблем

. Мартин (RoadRunner) е виновен за всичко
 . Мартин (RoadRunner) е виновен за всичко  

Пружините са H&R 30/30 червени на цвят и цената им е чудна, но все излиза по някой непредвиден ремонт
  Пружините са H&R 30/30 червени на цвят и цената им е чудна, но все излиза по някой непредвиден ремонт  Преди 2 дни като се прибирах от София ми блокира заден десен супорт и 90км. съм слушах как стърже това което е останало от накладката в почти нов диск. Вчера цял ден ремонти и за капак на всичко някой ми открадна единия капак "Brembo"
  Преди 2 дни като се прибирах от София ми блокира заден десен супорт и 90км. съм слушах как стърже това което е останало от накладката в почти нов диск. Вчера цял ден ремонти и за капак на всичко някой ми открадна единия капак "Brembo" 

И аз почнах вече да се чудя на коя какво да сложа
  И аз почнах вече да се чудя на коя какво да сложа