Имате ли стикери на vwclub.bg ?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции

Имате ли стикери на vwclub.bg

Да
663
39%
Не, няма и да си сложа
158
9%
Не, но бих желал/а
882
52%

Общо гласове: 1703
Потребителски аватар
simo
Автомобил: VW Passat B2 1986
Двигател: DT 1600

Re: Имате ли стикери на vwclub.bg ?

Мнениеот simo » Сря 22 май 2013 13:13

muns61 написа:Ако искаш помощ и съдействие, не ти трябват стикери, а пари и телефон.
Или приятели, ама надеждни - не силни на обещания и после на оправдания :twisted
Стикерът не е абонамент за спешна помощ от всякакъв вид, тя е въпрос на свободна воля :exclaim

Потребителски аватар
Благовест
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN

Мнениеот Благовест » Сря 22 май 2013 14:01

Голям локум стана...Със сигурност колежката разбира ситуацията трезво вече. :th_up Вероятно коментара е бил под влияние на нервност!

Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stoi » Сря 22 май 2013 14:14

:th_up Точно . Който иска да не спира , който иска да спира. Както казах преди горе може и да има някой да гледа и следващия път да се отблагодари или напротив на спрелите/не спрелите :) Айде стига толкова , че ще дойде vaskoto1 :death :mhihi

IRRITATING
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот IRRITATING » Сря 22 май 2013 14:19

Ако почне да се плаща ще си сложа :Mr Green Fun

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Сря 22 май 2013 14:25

Stoi написа:Както казах преди горе може и да има някой да гледа и следващия път да се отблагодари или напротив на спрелите/не спрелите :) Айде стига толкова , че ще дойде vaskoto1 :death :mhihi

Най-добре е ако може да няма ПТП-та, че да няма и такива оплаквания :th_up
Много интересно се получава - случва ти се нещо лошо и започваш да плюеш наред всеки и всичко сякаш те са виновни за твоята беда. Чак и оня отгоре намесихме (ако приемем, че има такъв). :a045

Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stoi » Сря 22 май 2013 14:44

Добре де от къде си ги изсмуквате тея неща, глупости ? Къде е казала, че се е ядосала на всички подминали я задето се е ударила ? За съвсем друго се е ядосала , и това не е яд , а разочарование ! Какви си ги измисляте и нареждате ?!!! Момичето от скоро има VW , регистрирала се е тук в тази "общност" . Залепила си е стикер за да покаже на кой са "хората" към които се стреми да принадлежи . Останала е с впечатление , че тук хората са обединени по някакъв начин... и помагат си обединини от една идея и т.н и т.н.....всъщност ...и да , разбра истината в крайна сметка. Голфаджииска му работа ... ! :death

P.S Карам Голф :love.vw

Последна промяна от Stoi на Сря 22 май 2013 15:21, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
lubecku
Автомобил: mk3
Двигател: ABF
Контакти:

Мнениеот lubecku » Сря 22 май 2013 15:11

и аз бих се разочаровал :th_up

Потребителски аватар
Gal
Автомобил: МК7
Двигател: DCYA 2018

Мнениеот Gal » Сря 22 май 2013 15:14

Stoi написа:Добре де от къде си ги изсмуквате тея неща, глупости ? Къде е казала, че се е ядосала на всички подминали я задето се е ударила ? За съвсем друго се е ядосала , и това не е яд , а разочарование ! Какви си ги измисляте и нареждате ?!!! Момичето от скоро има VW , регистрирала се е тук в тази "общност" . Залепила си е стикер за да покаже на кой са "хората" към които се стреми да принадлежи . Останала е с впечатление , че тук хората са обединени по някакъв начин и помагат си обединине от една идея и т.н и т.н.....всъщност ...и да , разбра истината в крайна сметка. Голфаджииска му работа ... ! Ай ......... :death

Аз Голф не карам, карала съм, може и да карам пак, ама тва е положението, да свиква :) Живота е с...ае нема нужда :) И на мен не ми беше кеф, като си бутах сама Пасат-а на Евлоги и Графа, ама даже и ми свиркаха, вместо да ми помагат :mhihi

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Сря 22 май 2013 15:26

Никога не бих сложил стикер, освен такъв, направен от мен и показващ нещо, създадено от мен!
Нямам добро впечатление от хората, които си лепят стикери по колите, не става дума само за ФВ. Стремежът да се идентифицираш с определена общност обикновено е показател за ниска самооценка, стремеж да си в стадо и това не е свързано само с автомобилните общности.
Винаги има изключения, особено сред организаторите на стадата, но тенденцията е твърдо стадна. За съжаление, в Плевен наблюдението ми за коли със стикери е, че притежателите им са обикновено по-ниско интелигенти.

А, да попитам - някой да е сложил на колата си български флаг под формата на стикер?

Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stoi » Сря 22 май 2013 15:34

Прав си, но само в нашите географски ширини. За България е типично да си единица, да си единак, да действаш самостоятелно и работата в екип да ти е не присъща. Да може да постигнеш много повече сам от колкото когато с в екип и работите като едно цял. Световно признат факт относно мислене и бит на българския чиляк . последите страници в тази тема затвърждават теорията. Стикер на VW ли ще е , на сдружение за Дунавски шарани ли ще е ..все тая . Никой не иска да е част от нещо "задружно" и работещо като такова.

P.s Справка по история, защо и как сме попаднали под турско робство.

P.s 2 Нямам стикер

Последна промяна от Stoi на Сря 22 май 2013 16:01, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
simo
Автомобил: VW Passat B2 1986
Двигател: DT 1600

Мнениеот simo » Сря 22 май 2013 15:57

Отиваме в интересна посока, а дали някой мод няма да :newsm66
Какво лошо да си индивидуалист, щом не пречиш на останалите? Понеже повечето от тях не са и се дразнят на всичко различно?!
Една група става стадо само ако участниците са овце. Лично аз избягвам групите, но спокойно бих сложил стикер, без да се чувствам овца.
По темата - спирам и без да имам стикер; не само на VW и не само на стикери :wink

Потребителски аватар
jamie1
Автомобил: Chevrolet Aveo LT
Двигател: DOHC

Мнениеот jamie1 » Сря 22 май 2013 15:58

Имам да,че даже и ласни за регистрационните номера с логото на форума имам.

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Сря 22 май 2013 16:12

И аз имам стикер на прозореца на колата! Но това не означава, че имам нещо повече от останалите! Сложих лъм го, защото влизам във форума, и защото си МИСЛЯ, че сме екип и сме задружни (поне една част от нас).
Аз лично съм спирал и на хора без стикери. (Последния път, щяха да ми откраднат акумулатора, уж само да запалел) :gruebel :no Срещал съм много коли със стикери, НИКОЙ не те познава, за поздравяване не говоря! Но това не е от стикера, той не е виновен, а всичко е до човек! Той ако не иска да те погледне, не стикер, ако искаш и 1 пачка с пари си сложи на капака на колата, пак няма да спре, или да те поздрави!
Всеки си има мнение, но моето е, че АКО СМЕ ЕДИННИ СМЕ СИЛНИ! :love.vwclub

Потребителски аватар
monstertrush
Автомобил: GOLF 3 1.6
Двигател: ABU 1993

Мнениеот monstertrush » Сря 22 май 2013 18:58

Искам да се включа по темата. Аз съм шофер отскоро като цяло, колата ми е голф, преди седмица сложих форумни стикери защото считам, че няма нищо лошо хората да знаят, че посещавам форума, а плюс това правим едно популяризиране чрез тях на един форум, който мисля е на ниво и може да помогне и помага на доста хора :smile пък и откакто имам стикери, до сега няколко колеги са ме поздравявали по кръстовища и светофари из Пловдив. Просто останалото по темата е до характер, настроение, ангажираност... :smile :beer

Потребителски аватар
gogata1982
Автомобил: GOLF 3
Двигател: 1995 - 101
Контакти:

Мнениеот gogata1982 » Сря 22 май 2013 19:02

не е като да нямам :) 2 броя на малките задни стъкла

Върни се в “ОФФ-Топик - други”