Ivo_Dinkov написа:П.С. майка ми доскоро носеше на доброволни начала прах от вкъщи, за да имат с какво да перат чаршафите в болницата, в която работи

Иво, благодарности тогава на майка ти, но не опира всичко това до един човек, за съжаление. Факт е, че има и съвестни хора, но колко са? И колко от тях са склонни да правят неща на добри начела?
А длъжни ли са? Питам, длъжни ли са?
Някога тази държава ще се оправи ли или наистина изхода е Терминал 1 и Терминал 2?
Баща ми живее в Испания от близо вече има няма 9 години, при последното ми ходене при него го болеше глава около 2 дена, обадихме се в болницата дойдоха да го вземат с
инвалидна количка, но други заплати са там и е нормално. Да не говорим, че болницата изглеждаше по-добре дори и от най-скъпите хотели в София..

Значи може министри да се возят в коли за по 50к+, но не може поне здравеопазването да е в ред? Или поне пенсиите на бабите и дядовците ни, които ровят по кофите да са на ниво на което НЕ БИ ТРЯБВАЛО да мизеруват? Еми иде ми да им скачам трупешката, с токчетата отгоре като ги видя!?
Иначе, като видят, че имаш неплатена осигуровка, не може да те вземат?! Е, моите като са платени и в случая на майка ми, какво от това?! А колко хора още като моя случай има, питате ли се?
Някой има ли пушка? А по остър ъгъл да ми услужи?