longora написа:Абе ... най-накрая ще се откажа от ДВГто и ще си права некву външни подобрения
Лепенки...

longora написа:Абе ... най-накрая ще се откажа от ДВГто и ще си права некву външни подобрения
longora написа:Да ... явно ако искам да го пипна този голф ще ми трябват повече пари ... иначе с генерациата нямам проблеми защото съм с спортна на Ф55 ivkata доста си правявно ще ми трябват повечко пари ако искам да го направя ... но май няма смисъл да се занимавам ... Ако беше КР с най-голямо удоволствие щях да си го правя но не е
http://www.vbox7.com/play:6abfe685 а ето такова голфче пожелавам на всички фенове на Голф 2 !!!
хах
Plamen_VR6 написа:Ами то и аз не съм съвсем наясно, просто преразказвам какво четох във темата, тя даже май беше точно в тунинг раздела. Пишеше мисля че се сменя коляновия вал и биелите, за буталата не съм сигурен-май и те, и се настройва карбуратора, някой ако се сеща за коя тема става въпрос, да помага...
Li4o написа:Muncho написа:Това значи ли че може например моят блок да се монтира вместо блока на по-мощен двигател?
Като цяло мисълта ми евентуална замяна на двигателя без да се налага цялата процедура през кат и т.н.... просто си запазвам блока върху който е самият номер на двигателя ( в талона на колата е записан сегашния номер ).
Ей това ти трябва за 1.6 --> 1.8
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта