Abby FineReader ????
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- freshk0
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ABU 94
Abby FineReader ????
някой да знае нещо повече за тази програма, като от къде мога да си я дръпна пълната версия или нещо, което да работи с български текст на същия принцип(конвертиране на текст от снимка в редактируем текст)
Последна промяна от freshk0 на Съб 02 дек 2006 19:39, променено общо 1 път.
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
freshk0 написа:съгласен съм с теб. Аз имам НР All-in-one, но немога да работя със снимките от фотоапарата с неговия софтуер. иначе със скенера излиза всичко ОК(99%). С Фотоапарат е по-лесно - винаги и навсякаде може да си го снимам
нема начин да нема начин...гледай по хубаво, трябва да може да вкараш външен източник.
ПС. мусура ме е изпреварил

- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
freshk0 написа:ясно но от програмите в моя пакет немога да я отворя снимка и да я конвертирам. при мен с един бутон си го сканира и го изпраща в Word веднага, като сигурно си прави някакви ТЕМР файлове. Може би трябва да търся по-нов софтуер за скенер или All-in-one устройство, моя е на 4 годинки....
моя е на 4 и софтуера с него е Омнипейдж

ПС. Я дай кой ти е софтуера, че таа нема да стане явно..
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Трябва да имаш програмка за разглеждане на снимки - когато сканираш нещо. В последствие от нея може да правиш прости обработки (завъртане, уголемяване, намаляне и т.н.) както и OCR функцията. Просто разгледай всички програми, които си инсталирал.
Иначе с много HP устройства дават и ReadIris - на отделно CD е, провери дали я имаш в твоя комплект.
Иначе с много HP устройства дават и ReadIris - на отделно CD е, провери дали я имаш в твоя комплект.
- koko jumbo
- Автомобил:
- Двигател:
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Момци, на калеко ми са му подарили един скенер, Epson, който обаче няма диск, няма нищо! В смисъл- стар е, хората са си купили друг и тоя им бил излишен от отдавна
Успях да дръпна драйвери и го подкарах лесно, обаче на него му трябва точно това: Да си сканира някаква страничка и да почне да си я редактира.
Текстово.
Има ли начин някой да помогне?
Той също кара Пассат В3, ако това ще е допълнителен стимул!

Успях да дръпна драйвери и го подкарах лесно, обаче на него му трябва точно това: Да си сканира някаква страничка и да почне да си я редактира.
Текстово.
Има ли начин някой да помогне?
Той също кара Пассат В3, ако това ще е допълнителен стимул!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”