Пасат б3 въпрос за реглаж
- Cockobg
- Автомобил:
- Двигател:
Пасат б3 въпрос за реглаж
Здравейте колеги,ходих да ми направят реглаж на преден мост,тъй като смених на пасата накрайници и тампони и ми направиха реглажа,но когато привършваха ми казаха че задният мост или по точно отзад отдясно всичко е ок,но от ляво излизам от нормата с два милиметра..Та въпросът ми е какво значи това и може ли на моят пасат да се прави реглаж и на заден мост,тъй като ми казаха в сервиза че неможе,защото съм с цяла щанга...Колата е Пасат б3 седан бензин...Помагайте,защото имам чувството че колата леко ходи на дясно!!!Като цяло може ли да е друг проблемът??дайте ми съвет!
- teddy
- Автомобил: golf 4
- Двигател:
Re: Пасат б3 въпрос за реглаж
ако колата е имала удар отзад в ляво може и да се изкриви. Регулаж на задния мост няма, ако е крив се сменя. Тези 2мм какво ще рече - сходимост или ъгъл?
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
i.e.i написа:Тампони
Именно!
- mytko731
- Автомобил:
- Двигател:
не шашкайте човека 1-2 мм не са проблем.виждал съм с-класа с 3 мм и си върви перфектно.ако дърпа в страни-гуми или рейка.размени предните гуми и виж дали има разлика.рейката пробвай на прав не натоварен път загаси мотора и наблюдавай поведението на колата.
- Cockobg
- Автомобил:
- Двигател:
Колата не е имала удар отзад,поне до колкото знам,гумите са ми чисто нови,тампоните не съм ги сменял отзад,но отпред е сменено всичко...Иначе се усеща съвсем леко ходене в дясно ,но се чудих дали не е от наклона на пътя
..незнам,ще покарам още малко така и ще видя дали е наред,тъй като вчера направих всичко по предницата и я карах на реглаж и не съм имал възможноста да я карам много,но както споменах на монитора на реглажа изписа че отпред всичко е зелено,отзад от дясно също а отзад от ляво червено 2,3 мм... 

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Тия 2 мм спокойно може да са от натрупана ръжда по главината под джантата примерно, няма страшно.
-
- Автомобил: Пасат
- Двигател: AVF 2003г 4х4
Аз съм с В4 седан и при мен на задно дясно ми казаха 3мм отклонение ,предложиха ми да подложа планка около 1мм от едната страна и да видим колко ще я изкара но засега си карам така не-тегли.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Имам едно питане .. съжалявам,че ползвам тази тема!При сменя на предни амортисъори ,реглаж минава ли се ?
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
altanivan написа:Имам едно питане .. съжалявам,че ползвам тази тема!При сменя на предни амортисъори ,реглаж минава ли се ?
Да