И както всяка година казвам - състезанието, което трябва да не фигурира в календара.
Не знам какво да кажа. Страхотен Перез като за начало. За сблъсъка между него и Кими вината е на втория. Затваря завоя на пилот, който го атакува с натиснати спирачки... Е няма как Чеко да спре по-бързо... Грешка на IceMan... Сутил също направи интересни атаки... Браво за което... Ще пиша на ФИА да смени имената на завоите... Фибата да се казва "Sutil", а автобусната спирка "Perez"
Задоволително слабо представяне на Алонсо... И пак късметлия, че двама преди него сгафиха... Не заслужаваше нито точка...
Браво на ФИА, че удари едно рамо на Ред Бул да минат с по едно място напред с това никому ненужно забавяне на сейфтикара. Опитаха се да ги изкарат на Мулти 12, но не се получи. Не е болка за умиране.
Какво друго? Май нищо освен дежурните катастрофи и карането един след друг...
А забравих... Момчилееееее, що реши, че Розберг спечели безапелационно? Фетел показа ли колко бърз може да бъде? НБО с гуми на 30 обиколки... И тази малка разлика на финала... Да ти имам и доминацията на Мерцедес. На всички беше ясно, че това е шанса Мерц да спечелят. Не се и съмнявах в победата им.
Kimi Raikkonen: "I understand Perez is aggressive but didn't know he is that stupid. He came too fast to the corner, there was no way he could make it"
Не знам кой е Момчил. Казвам кой е късметлията понеже повдигна въпроса. Бахтън с тия късмети... А за НБО какво като е показал ...една обиколка може, да.
Aбе добро състезание си стана като за тук. Розберг си беше ясно, че няма как да го изпреварят, вижте само Чеко колко беше бавен преди да отпадне и как никой не можеше да го мине... Евала за изпреварванията преди това де... Като цяло ме е яд за Кими, но все пак факта, че се добра до точките от 16-та позиция за няколко обиколки сам говори за себе си... Тъпо беше, че не показаха изпреварванията му... Алонсо се класира на зад, което си е кеф също Като цяло аз съм доволен от влакчето Монако
rufkata написа:работата отива на четвърта поредна титла
Тоз пък и той... Сезона още не е започнал бре... Къде я видя тая четвърта титла? Колко вода има да изтече още... Алтернаторите тепърва ще започват да се чупят в името на букмейкърите... Четвъртата титла я гледай след Монца ако разликата е повече от 100 точки...
Като цяло много спряло състезание , както всяка година. Радвам се за Мерцовете , много добър Розберг. Хамилтън щеше да прескочи бавния Уебер на моменти . Изключително много се смях с оптимиста Перез...един път стомничка....втори път стомничка...трети път...греда Алонсо в тотална летаргия.
Е Перез нема що, "голем" мъж и дваж по-голем идиот... газ от вътрешната страна до дупка пък ако завие, завие, в най-лошия случай ще продължи през шикана ... Ако се удари, удари, той няма кво да губи, другите да му мислят ... Идиот. Докато гумите му държаха маневрата се получи точно 1,5 пъти, ма след това си минаваше напряко, ако го накажат най-много да го върнат на позицията от която е излетял.
Абе Тази писта е мн тъпа, направо да им дават точките според квалификационните резултати, а от първите трима да определят победителя чрез жребии, па после да врътнат 70 парадни обиколки