Mоторче за празен ход от Golf 2 na Golf 3
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Mоторче за празен ход от Golf 2 na Golf 3
Интересува ме, ако моторчето е 4 пиново и е било на Голф 2 ще стане ли при мене (аз също съм с 4 пиново)?
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- Pironski
- Автомобил: VW Golf II GTI 8V
- Двигател: PB
- Контакти:
Re: Mоторче за празен ход от Golf 2 na Golf 3
какви мотори са? моя е Г2 1.8 ГТИ 115кс,а имам един френд с Г3 2.0 ГТИ 115кс. който е със същото моторче,даже и номерата на моторчетата са им еднакви.та,ако става въпрос за такива голфове то със сигорност ще станеbuFka написа:Интересува ме, ако моторчето е 4 пиново и е било на Голф 2 ще стане ли при мене (аз също съм с 4 пиново)?

- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
pironski написа:какви мотори са? моя е Г2 1.8 ГТИ 115кс,а имам един френд с Г3 2.0 ГТИ 115кс. който е със същото моторче,даже и номерата на моторчетата са им еднакви.та,ако става въпрос за такива голфове то със сигорност ще станеbuFka написа:Интересува ме, ако моторчето е 4 пиново и е било на Голф 2 ще стане ли при мене (аз също съм с 4 пиново)?
незнам двойката къв мотор е...аз съм с АБД, ама изглеждат еднакви

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
pironski написа:какви мотори са? моя е Г2 1.8 ГТИ 115кс,а имам един френд с Г3 2.0 ГТИ 115кс. който е със същото моторче,даже и номерата на моторчетата са им еднакви.та,ако става въпрос за такива голфове то със сигорност ще станеbuFka написа:Интересува ме, ако моторчето е 4 пиново и е било на Голф 2 ще стане ли при мене (аз също съм с 4 пиново)?
Колегата е със стъпково моторче...А тези на GTI са също еднакви защото и двете системи са DIGIFANT, и от Motronic трябва да са същите.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
buFka написа:pironski написа:какви мотори са? моя е Г2 1.8 ГТИ 115кс,а имам един френд с Г3 2.0 ГТИ 115кс. който е със същото моторче,даже и номерата на моторчетата са им еднакви.та,ако става въпрос за такива голфове то със сигорност ще станеbuFka написа:Интересува ме, ако моторчето е 4 пиново и е било на Голф 2 ще стане ли при мене (аз също съм с 4 пиново)?
Пак казвам, утройството им е еднакво, само захващането може да е различно поради някаква причина

- Pironski
- Автомобил: VW Golf II GTI 8V
- Двигател: PB
- Контакти:
ок.според мен в такъв случей виж дали номерата си съвпадат;)buFka написа:pironski написа:какви мотори са? моя е Г2 1.8 ГТИ 115кс,а имам един френд с Г3 2.0 ГТИ 115кс. който е със същото моторче,даже и номерата на моторчетата са им еднакви.та,ако става въпрос за такива голфове то със сигорност ще станеbuFka написа:Интересува ме, ако моторчето е 4 пиново и е било на Голф 2 ще стане ли при мене (аз също съм с 4 пиново)?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”