Къде са добрите майстори на VW в Бургас?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
perri
Автомобил:
Двигател:

Къде са добрите майстори на VW в Бургас?

Мнениеот perri » Съб 02 дек 2006 15:12

Ако има хора от Бургас,които са доволни или недоволни от някой сервизи нека да споделят.

adrian
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот adrian » Съб 02 дек 2006 18:25

Сервиз БОШ....срещу Завод Гочо Иванов или новото име Кроношпа....от 2 години насам си карам колите за ремонт там и честно казано втори път не сам се връщал за едно и сащо нещо...от 2 месеца съм собственик на Г4 и ПАк там си го карам за каквото и да е...момчетат работят наистина съвестно и наи вече КАЦЕСТВЕНО!!

Ivo_
Автомобил: MK3 + T3 + МК5 Plus + MYLR
Двигател:

Мнениеот Ivo_ » Съб 02 дек 2006 19:45

Мога само да се оплача!
До сега съм ходил да сменям масла срещу стадион Черноморец, сега отвориха нов сервиз, съседен е на Тойота. Че точно в този сервиз, преди около месец 1,5 - 2 сменях масло на двигателя и ск. кутия. Оказа се че не са ми завили масления филтър! Една сутрин открих сериозна локва под колата. Направо не ми се мисли, ако беше изпаднал в движение. Маслото на скоростната кутия, пък са сложили някакъв боклук. Слава богу, днес с Никси го сменихме и вече скоростите влизат друго.
Така че ако ходиш там, трябва да им висиш на главите, маслата да си избираш сам защото са некомпетентни!

p.s. все пак мисля че темата е за раздел "Сервизи", така че някой да я премести.

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Съб 02 дек 2006 22:30

Някой да премести темата където й е мястото...

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Съб 02 дек 2006 23:18

Така.. пич кажи за какво ти трябва.. аз попринцип ги знам всичките сервизи барабар с майсторите..
Евтино да излезе ли искаш?
Ходова част?
Двигател?
Тенекеджия ?
Бояджия?
Турбо?
кажи какво търсиш ще ти кажа къде да отидеш?

Ivo_ написа:Мога само да се оплача!
До сега съм ходил да сменям масла срещу стадион Черноморец, сега отвориха нов сервиз, съседен е на Тойота. Че точно в този сервиз, преди около месец 1,5 - 2 сменях масло на двигателя и ск. кутия. Оказа се че не са ми завили масления филтър! Една сутрин открих сериозна локва под колата. Направо не ми се мисли, ако беше изпаднал в движение. Маслото на скоростната кутия, пък са сложили някакъв боклук. Слава богу, днес с Никси го сменихме и вече скоростите влизат друго.
Така че ако ходиш там, трябва да им висиш на главите, маслата да си избираш сам защото са некомпетентни!

p.s. все пак мисля че темата е за раздел "Сервизи", така че някой да я премести.

Къде срещу стадион черноморец? каде долу горе се пада това.. аз имам приятели в един сервиз там .. и ако е бил той кажи направо да отидам да ги разхвърлям :)
Какво представляваше сервиза долу горе .. да ми го опишеш и майсторите също.. да видим дали си попаднал на тях.. но недоволен клиент от тях до сега не съм видял но .. всичко става

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”