Къде са добрите майстори на VW в Бургас?
Къде са добрите майстори на VW в Бургас?
Ако има хора от Бургас,които са доволни или недоволни от някой сервизи нека да споделят.
Сервиз БОШ....срещу Завод Гочо Иванов или новото име Кроношпа....от 2 години насам си карам колите за ремонт там и честно казано втори път не сам се връщал за едно и сащо нещо...от 2 месеца съм собственик на Г4 и ПАк там си го карам за каквото и да е...момчетат работят наистина съвестно и наи вече КАЦЕСТВЕНО!!
-
- Автомобил: MK3 + T3 + МК5 Plus + MYLR
- Двигател:
Мога само да се оплача!
До сега съм ходил да сменям масла срещу стадион Черноморец, сега отвориха нов сервиз, съседен е на Тойота. Че точно в този сервиз, преди около месец 1,5 - 2 сменях масло на двигателя и ск. кутия. Оказа се че не са ми завили масления филтър! Една сутрин открих сериозна локва под колата. Направо не ми се мисли, ако беше изпаднал в движение. Маслото на скоростната кутия, пък са сложили някакъв боклук. Слава богу, днес с Никси го сменихме и вече скоростите влизат друго.
Така че ако ходиш там, трябва да им висиш на главите, маслата да си избираш сам защото са некомпетентни!
p.s. все пак мисля че темата е за раздел "Сервизи", така че някой да я премести.
До сега съм ходил да сменям масла срещу стадион Черноморец, сега отвориха нов сервиз, съседен е на Тойота. Че точно в този сервиз, преди около месец 1,5 - 2 сменях масло на двигателя и ск. кутия. Оказа се че не са ми завили масления филтър! Една сутрин открих сериозна локва под колата. Направо не ми се мисли, ако беше изпаднал в движение. Маслото на скоростната кутия, пък са сложили някакъв боклук. Слава богу, днес с Никси го сменихме и вече скоростите влизат друго.
Така че ако ходиш там, трябва да им висиш на главите, маслата да си избираш сам защото са некомпетентни!
p.s. все пак мисля че темата е за раздел "Сервизи", така че някой да я премести.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Така.. пич кажи за какво ти трябва.. аз попринцип ги знам всичките сервизи барабар с майсторите..
Евтино да излезе ли искаш?
Ходова част?
Двигател?
Тенекеджия ?
Бояджия?
Турбо?
кажи какво търсиш ще ти кажа къде да отидеш?
Къде срещу стадион черноморец? каде долу горе се пада това.. аз имам приятели в един сервиз там .. и ако е бил той кажи направо да отидам да ги разхвърлям
Какво представляваше сервиза долу горе .. да ми го опишеш и майсторите също.. да видим дали си попаднал на тях.. но недоволен клиент от тях до сега не съм видял но .. всичко става
Евтино да излезе ли искаш?
Ходова част?
Двигател?
Тенекеджия ?
Бояджия?
Турбо?
кажи какво търсиш ще ти кажа къде да отидеш?
Ivo_ написа:Мога само да се оплача!
Къде срещу стадион черноморец? каде долу горе се пада това.. аз имам приятели в един сервиз там .. и ако е бил той кажи направо да отидам да ги разхвърлям

Какво представляваше сервиза долу горе .. да ми го опишеш и майсторите също.. да видим дали си попаднал на тях.. но недоволен клиент от тях до сега не съм видял но .. всичко става
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”