Как да постъпим??
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Tishku
- Автомобил:
- Двигател:
Как да постъпим??
Значи имам 1 въпрос но не ми е ясно как да постъпя!? От Симеоново през Драгалевци та чак до Околовръстното тече вода - сега е нечовешки лед.. Към кого да се обърнем за да се спре това, защото инъче не ми се мисли какво ще става зимата... към кмета ли, към кого? Сега е едва -1 0 градуса и едвам се придвижват колите нагоре, а представете си когато стане -20:( Мисля си че това е доста сериозен проблем, ако някой има идея да сподели а аз ще направя каквото трябва
мерси

- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Как да постъпим??
Tishku написа: Сега е едва -1 0 градуса и едвам се придвижват колите нагоре, а представете си когато стане -20:(
ми кво да ти кажа-понеже водата замръзва под 0 и на -1 и на -30 все е замръзнала...

- Tishku
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Как да постъпим??
vaskoto1 написа:Tishku написа: Сега е едва -1 0 градуса и едвам се придвижват колите нагоре, а представете си когато стане -20:(
ми кво да ти кажа-понеже водата замръзва под 0 и на -1 и на -30 все е замръзнала...

- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
Tishku вчера в 5 сутринта трябваше да мина през Симеоново и Драгалевци от Бояна където е киноцентъра и има едно кратко пътче много мъничко едно посочно м/у едни къщички което те води от главния път до симеоновско шосе и там с 5км/ч не можах да спра изобщо ...колата си продължи с блокирани колела и добре че беше толкова рано и нямаше коли ...иначе си видях живота на лента ...подкрепям те напълно според мен едно писмо до общината а ако не помогне до кмета няма да навреди ... но мисля че вече е късно да поправят каквото и да е било щото е зима вече
.

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- Tishku
- Автомобил:
- Двигател:
Pavcho2 написа:Tishku вчера в 5 сутринта трябваше да мина през Симеоново и Драгалевци от Бояна където е киноцентъра и има едно кратко пътче много мъничко едно посочно м/у едни къщички което те води от главния път до симеоновско шосе и там с 5км/ч не можах да спра изобщо ...колата си продължи с блокирани колела и добре че беше толкова рано и нямаше коли ...иначе си видях живота на лента ...подкрепям те напълно според мен едно писмо до общината а ако не помогне до кмета няма да навреди ... но мисля че вече е късно да поправят каквото и да е било щото е зима вече.
Да късно е, но ако не се направи нещо по въпроса до март месец ще си е цяло прикючение
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
Ше свикнеш бате, цел живот откак се помня си е така.Подпочвени води и толкова.Миналата зима точно пред нас бяха стана уникално дълбоки коловози и не можеше да се излезе от гаража щото колата оставаше на кантар.Въобще не я изкарвах и звънях на кой ли не.След един месец намериха неква фадрома и почистиха.1 месец!!!!!!!!!!!!Къде ли не сме звъняли.И ние и съседи и нищо.
- baTkoTo
- Автомобил:
- Двигател:
Tishku написа:Еми неискам да свиквам, искам просто да орпавят проблема, и поне лед да няма... свиквам с дупките, свиквам с кво ли не.... омръзна ми да свиквам
В България е така трябва да свикваме със всичко което ни поднесе
нашата страна...
Дано някога да се оправим и да няма такива проблеми като сега!!!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”