Спортен филтар за голф 3 GTI
- batslav
- Автомобил:
- Двигател:
Спортен филтар за голф 3 GTI
Каде продават или поставят спортни филтри.Цена.(калата е на гас може ли жаобште да се сложи).
- driver
- Автомобил: diesel
- Двигател:
Re: Спортен филтар за голф 3 GTI
batslav написа:...(калата е на гасможе ли жаобште да се сложи).
Може! Аз съм с панелен спортен филтър на FK!
- batslav
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Спортен филтар за голф 3 GTI
driver написа:batslav написа:...(калата е на гасможе ли жаобште да се сложи).
Може! Аз съм с панелен спортен филтър на FK!
ти ли си го слага или ходи на серв
ис.
- batslav
- Автомобил:
- Двигател:
driver написа:Монтажа е елементарен. На мястото на обикновенния слагаш спортния и готово! Сам можеш да го направиш, стига ръцете ти да не са вързани на възел.
абе мога но мисля че трябеа да има някаква представка а и оште повече колата е на гас.варвят ли комплект с спортния филтар или трябва да си ги набавя от другаде.и каде продават добри спортни филтри.
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
кое да върви в комплект ?batslav написа:driver написа:Монтажа е елементарен. На мястото на обикновенния слагаш спортния и готово! Сам можеш да го направиш, стига ръцете ти да не са вързани на възел.
абе мога но мисля че трябеа да има някаква представка а и оште повече колата е на гас.варвят ли комплект с спортния филтар или трябва да си ги набавя от другаде.и каде продават добри спортни филтри.

- batslav
- Автомобил:
- Двигател:
landwarrior написа:кое да върви в комплект ?batslav написа:driver написа:Монтажа е елементарен. На мястото на обикновенния слагаш спортния и готово! Сам можеш да го направиш, стига ръцете ти да не са вързани на възел.
абе мога но мисля че трябеа да има някаква представка а и оште повече колата е на гас.варвят ли комплект с спортния филтар или трябва да си ги набавя от другаде.и каде продават добри спортни филтри.няма да е зле да попрочетеш малко форума след като не правиш разлика м/у панелен и конусен,има доста изписано за спортните филтри
кажете ми каква е разликата?
- batslav
- Автомобил:
- Двигател:
rusiq_24 написа:На всеки има под аватора с червени букви каква кола кара,натискаш на нея и му влизаш в гаража и гледашbatslav написа:rusiq_24 написа:Влез в моя гараж и в гаража на Driver и ще разбереш разликата.Моят е конусен а неговият панелен
и каде е това уточни 4е не можах да разбера
абе каде ти е газовата.....
- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Газова лиbatslav написа:rusiq_24 написа:На всеки има под аватора с червени букви каква кола кара,натискаш на нея и му влизаш в гаража и гледашbatslav написа:rusiq_24 написа:Влез в моя гараж и в гаража на Driver и ще разбереш разликата.Моят е конусен а неговият панелен
и каде е това уточни 4е не можах да разбера
абе каде ти е газовата.....

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”