търся помощ блутут
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
търся помощ блутут
купих си блутут от ТСМ ,с ОС ХП професионал съм и не мога да го инсталирам с цд-то което е с блутута
(( ,пробвах и с други драйвери който свалих от интернет но все една и съща глупост ми изписва посредата на инсталацията.Нещо не иска да ми инсталира програмата Blue Soleil/която е софтуера към блутута/
, имате ли идея и на някой случвало ли му се е подобно нещо
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
На мен редовно ми исписва разни глупости компа, щото съм с '98 и то силно орязана версия. И мине се не мине полвин инсталация и той вземе, че му хрумне, че 'нам къв си .dll липсвал!
Немците са си малко бамбашка с електрониката, да не говорим за драйвери!
Можеш ли да постнеш какво точно ти изписва и какво иска?
Немците са си малко бамбашка с електрониката, да не говорим за драйвери!
Можеш ли да постнеш какво точно ти изписва и какво иска?
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Кликаш смело въргу "Continue Anyway" и си ready for action
Това съобщение ще ти се появява винаги, когато инсталираш нов хардуер, чиито драйвери не са сертифицирани от Microsoft
П.П. Може да те пита няколко пъти това съобщение
Ако си отговорил със "Stop instalation" е възможно да не те пита втори път за драйверите, а по подразбиране на не ги инсталира. В този случай устройството ще е видимо в "device manager" с отметка "удивителна" (
) - тогава трябва да кликнеш два пъти върху него, избираш "update drivers" и да посочош от къде да бъдат инсталирани драйверите (cd-устройството където ти е диска и евентуално папката в която се намират)
Това съобщение ще ти се появява винаги, когато инсталираш нов хардуер, чиито драйвери не са сертифицирани от Microsoft
П.П. Може да те пита няколко пъти това съобщение
Ако си отговорил със "Stop instalation" е възможно да не те пита втори път за драйверите, а по подразбиране на не ги инсталира. В този случай устройството ще е видимо в "device manager" с отметка "удивителна" (
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
когато включиш блутуута в USB порт-а на компа и същевременно държиш отворен прозореца на Device Manager, би трябвало в него да се появи ново устройство - или като Bluetooth Device или като някакво друго устройство. Или ще Unknown device или ще е някакво Unknown USB Device - във всички сучаи трябва да видиш къде се появява това устройство. Щракаш два пъти върху него и намираш един от двата бутона "reinstall drivers" или "update drivers" - после посочваш къде са ти драйверите за устройството - обикновенно са в инсталационното ЦД в някоя папка "drivers"
После на всички продължение на Microsft кликаш "continue anyway". Ако всичко премине успешно, би трябвало да имаш инсталирано Bluetooth Device. После следва инсталация на софтуера за работа с блутуута- BlueSoley 1.6 мисля, че беше по-новата версия.
Ако всичко мине успешно - трябва да ти се появи символа на bluetooth до часовника на таскбара
После на всички продължение на Microsft кликаш "continue anyway". Ако всичко премине успешно, би трябвало да имаш инсталирано Bluetooth Device. После следва инсталация на софтуера за работа с блутуута- BlueSoley 1.6 мисля, че беше по-новата версия.
Ако всичко мине успешно - трябва да ти се появи символа на bluetooth до часовника на таскбара
Премести на друг USB port блутута и както са инсталирани драйверите то ще ти го хване като ново устройство и ще си плесне само драйвера след това влизаш в сайта на производителя на телефона и си сваляш драйвер за телефона. Дори и без драйвер за телефона би трябвало да може да получаваш и изпращташ файлове от пц към тел и обратно! Драйвера за телефона ти трябва само за да влизаш в телефона през ПЦ то да триеш и копираш.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”