Станах за втори път собственик на Джета
- lubecku
- Автомобил: mk3
- Двигател: ABF
- Контакти:
Re: Станах за втори път собственик на Джета
Изглежда супер, много безаварийни километри 

- iliankocov
- Автомобил: Golf 2 Edition One
- Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007
stefan4o написа: Очеизвадно е, че това е марката и моделът, които ми допадат най-много и се радвам, че не послушах някои от хората, които ми даваха наклон да се напъвам за Бора (не казвам, че не са хубави, нека собствениците на такива не ме разбират погрешно). Не съжалявам изобщо, просто тая ми е на сърцето, колкото и смешно да звучи
Ах тези мисли колко са ми познати...

Честита нова придобивка и хиляди безаварийни километри :)

п.п. можеш ли да дадеш номерата на тези въздуховоди към спирачките? Вероятно не съм единствения, който иска да ги научи

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Ето и малко по-читави снимки на колата.
Днес вече олекнах с 270 лева покрай нея. Сменен нов комплект съединител + всички семеринги и рециклиран стартер. Колата е пушка, движи много добре, само че още не мога да й свикна на дългите скорости. Зеления звяр беше еб@си халата
За градско каране късите скорости са истината
Слагам и снимките на старата, днес ми съобщиха цена на ремонта 550лв. като от мен е калника, който трябва да купя, ако реша да я правя.

Днес вече олекнах с 270 лева покрай нея. Сменен нов комплект съединител + всички семеринги и рециклиран стартер. Колата е пушка, движи много добре, само че още не мога да й свикна на дългите скорости. Зеления звяр беше еб@си халата

Слагам и снимките на старата, днес ми съобщиха цена на ремонта 550лв. като от мен е калника, който трябва да купя, ако реша да я правя.

Последна промяна от stefan4o на Сря 29 май 2013 19:17, променено общо 2 пъти.
- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
На Бората разходите и са по 10 спрямо Венто,спрямо Джета сигурно по 15
270 лв комплект съединител
Честита придобивка,със здраве да я караш

270 лв комплект съединител

Честита придобивка,със здраве да я караш

-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Точно.Джетата е по-здрава и от двете
На коя е 270 съединителя 

- stefan4o
- Контакти:
Съединителят е 89лв. комплекта (клиентската е 120, просто взех него, защото нямаха ЛУК, който щеше да ми дойде на 150 лева с отстъпката). Останалите до 270 включват труд по смяната + семеринги - 5 на брой. Имах течаща такава на диференциала, която е към карето. Но е подменено вече всичко с ново.
В общи линии радвам се, че има къде да си харча заплатата... отново
Планирал съм нови гуми Континентал за зимата, а за другото лято - летни Континентал. Ако съм все още на работа
Ох, колко пари искам да похарча по нея... не е истина 

Последна промяна от stefan4o на Сря 29 май 2013 19:26, променено общо 1 път.
- iliankocov
- Автомобил: Golf 2 Edition One
- Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007
Ще цитирам по памет едно мнение във форума от преди 4-5 години - " Фар за Touareg 1300лв, фар за Passat b3 10лв, носач за Touareg 500(мисля)лв, за Passat B3 15лв... За нови коли не ща и да чувам! Накарах се!"
- stefan4o
- Контакти:
При мен работата не е само в частите. Трудно ми е да го обясня... просто не съм фен на новото
Ще ти извадя номер на тези въздуховоди, но от ЕТКА. Щото иначе означава да ги демонтирам, а аз не искам да я пипам. Че като я почна... и отиде се не видя
Завра ли си веднъж ръцете и няма да ги извадя от нея, както при старата 

-
- Автомобил: C220
- Двигател: CDI 2007
Тя е Flair изпълнение, същата е като моята. С широките брони, велурения салон, регулиране на шофьорската седалка и сигурно люк имаш ?
- Mario951
- Автомобил:
- Двигател:
Синията е много по-стилна от зелената пък и за 550 лв ще си вземеш още една Джета
Много безавариини ти пожелавам със синята каляска пък за зелената... за донор и към моргата 

- stefan4o
- Контакти:
Mishonti написа:Тя е Flair изпълнение, същата е като моята. С широките брони, велурения салон, регулиране на шофьорската седалка и сигурно люк имаш ?
Да, точно така. Плюш има, но има скъсано и изгорено отпред, което ще се коригира с нови седалки

Синията е много по-стилна от зелената пък и за 550 лв ще си вземеш още една Джета Много безавариини ти пожелавам със синята каляска пък за зелената... за донор и към моргата
Ако те кача на двете, но без да е удряна зелената няма да си на това мнение. Просто по нея няма забележки, всичко се сменя с ново и навреме. Освен това по-добре да не казвам какво подобие на кола ще си купиш за 500 лева. Щото и такива гледах

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Последно зелената ще я стягаш ли?Ако не,защо не комбинираш от двете това което най те кефи
Ако зелената ще я кара вашия не мисля,че ще го интересува с кави седалки ще е или друго там което си сменял.

Ако зелената ще я кара вашия не мисля,че ще го интересува с кави седалки ще е или друго там което си сменял.
- stefan4o
- Контакти:
Ами чакам баща ми да реши. Тя ще е за него. Тя си беше негова де, той ми я даде, сега може пак да стане негова
За втори път. Пари по нея не ми се дават щото за момента нямам излишни, дотук съм дал около 1900 лева, а тепърва има още харчове по колата.
Иначе е ясно, че ще събера от двете една
Само чакам застрахователят да ми каже, че мога да пипам по нея, щото в момента чакам оценката. И... започва прехвърлянето
Волан, табло, барче малкото и още каквото се сетя друго. Сърбят ме ръцете, дето се казва. Даже цд-плеърът не съм прехвърлил 

Иначе е ясно, че ще събера от двете една

Последна промяна от stefan4o на Сря 29 май 2013 19:50, променено общо 1 път.
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Заради такива като теб няма да се оправи държавата! Вместо да вземеш кредитче като добър гражданин и да налееш малко ДДС в хазната, купувайки си нова кола, се циганиш да караш стари каляски!
Да ти е жива и здрава, без близки срещи!

Да ти е жива и здрава, без близки срещи!

- stefan4o
- Контакти:
Ще оставим кредитчетата на другите граждани, дето искат да изплащат по 5-10 години една купчина ламарина. Аз не съм от тоя вид
Мерси на всички за пожеланията, дано да е читава действително колата, надявам се да се усети навреме, че е попаднала на добър стопанин и да не си показва магариите, щото... ще я ремонтирам