Въобще не ме интересува, никога не съм го гледал редовно.Гледам Коритаров и повече ми харесва.
ПП А за миналото му какво значение по дяволите има.Кой няма някакви неща от миналото си които иска да забрави.Тва пък въобще не е критерий кой заслужава да бъде в телевизия и кой не.
за всички фенове на Бареков
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
http://www.vbox7.com/play:50cdf9a2 Не съм фен на Бареков ама и тая е една кукавица......
Има един такъв лаф."Роди ме мамо тъпа-аз после лесно ще се изруся" 

Цялата БТВ е пълна с боклуци и въобще не е на Ръпорт Мърдок, а на ченгето Красимир Гергов.
Ето коя е Радост Драганова (Недка пръдлата)
http://www.banker.bg/Forum/viewtopic.php?t=124
Ето коя е Радост Драганова (Недка пръдлата)

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
KOKO ГЕОРГИЕВ написа:Цялата БТВ е пълна с боклуци и въобще не е на Ръпорт Мърдок, а на ченгето Красимир Гергов.
Ето коя е Радост Драганова (Недка пръдлата)![]()
![]()
http://www.banker.bg/Forum/viewtopic.php?t=124

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Абе вие нормални ли сте-няква жълта журналистка намерила записи от "кючеците" на един водещ оп ена телевизия.То са едни отвращения,то е една погнуса-я се погледнете бе като бабички клюкарки пред блока сте.Така го оплюхте се едно всички сте професори по политология и журналистика начи и следите всички новинарски емиси у нас и по света-то е един разбор на бареков на предаването то е едно чудо.Щом е по БТВ начи си го е заслужил,а мненията за кой и кви сили стоят зад БТВ стоят не ми се говори-се едно че само в БТВ е така
За погнусата от бареков кючекчия направо се даржа за стола да не падам-човек ще каже ,че сте отгледани от диригенти на филхармонията и в чалга бар не сте стапвали-за добро ,или за лошо чалгата е част от новата ни културна история-тва че ени я мразят,а други"либят" е смешно-тва е просто една музика и то съвсем комерсиална и посредствена.Като ви чета мненията и ще си помисля ,че от марс падате и не знаете кви са ни телевизиите и заведенията за "забава"-айде моля ви се без превземки 

- milkinis
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
tyo написа:Rabbit_TDI написа:...
Благодарим, другарю председател на профкомитета![]()
п.п. всички колеги казаха мнението си по темата, и получихме укор, че сме ненормални и се превземаме
Колега точно за това всички имаме избор, ако нещо в дадния канал те дразни има други канали. Мен Бареков ме дразни и не го гледам. А всъщност рядко гледам телевизия

- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Rabbit_TDI написа:човек ще каже ,че сте отгледани от диригенти на филхармонията и в чалга бар не сте стапвали
Не съм отгледан от диригент, обаче в чалга бар не съм стъпвал

Нямам нищо против изпълненията на Бареков, но като цяло БТВ доста остстъпват на НОВА през последните години. В началото БТВ беше хит, защото в сравнение с БНТ всяка телевизия би била супер

Но НОВА е телевизията

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Извинявам се ако съм засегнал някого
Просто като прочетох в 1часа вечерта-културен разбор на излъчен клип по жълто предаване и то в директорията ОФФ ТОПИК на автомобилен форум не се сдържах
Ако някой е бил за сегнат искрено му поднасям извиненията си
ОФФ:И аз съм на мнение ,че НОВА е телевизията ама май колкото и напредва рейтинга толкова започва да заприличва на БТВ

ОФФ:И аз съм на мнение ,че НОВА е телевизията ама май колкото и напредва рейтинга толкова започва да заприличва на БТВ

- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”