Станах за втори път собственик на Джета
-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Re: Станах за втори път собственик на Джета
Е за 550 лв да хвърлиш читава кола,просто не си заслужава.Новата ти Jetta също е много хубава,дано и старата да продължи да е кола,удара съвсем не е толкова страшен! 

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Честита нова кола на старо :) Със мерак става всичко колега! Със здраве да си я шофираш и по-малко да я ремонтираш
Ако ти дадът пари застрахователите, смисъл добра сума, прави старата джета, все пак толкова години ти е служила, и не те е предала, а ти сега да я предадеш на вторични, говори лошо за теб

Ако ти дадът пари застрахователите, смисъл добра сума, прави старата джета, все пак толкова години ти е служила, и не те е предала, а ти сега да я предадеш на вторични, говори лошо за теб

- 10 Cent
- Автомобил: Polo 9N 1.4 TDI
- Двигател: AMF 75hp
На зелената Jetta не е ли малко нагъната най-задна дясна греда или се лъжа ?
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Да, има деформация по гредата зад задната врата, но не е чак толкова плашеща.
Но е поправимо - както споменах, срещу сумата от 550 лв. 

- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Честито и от мен, колата е много гледана, и както личи ще продължава да бъде. Няма по-добро от изпъната класика в оригинален вид 

- stefan4o
- Контакти:
Искам да ползвам темата за да благодаря на:
1. Илиянски - golfmk1 - мерси много, както винаги си отзивчив. Доволен съм от покупките от теб (и от цената разбира се). Знам, че винаги мога да разчитам на теб (надявам се знаеш, че и ти на мен).
2. Петко - znainainai - и ти си не по-малко голям, мерси за жокера по телефона, че тоя бутон на аварийните ми даде малко зор.
Вече е с нови лостчета за мигачи и чистачки с МФА, благодарение на споменатите лица. Смених и чопчетата на вратите, дето се закопчават бравите, смених и единия мигач, който беше леко счупен. Доволен съм много, вече колата става за каране

1. Илиянски - golfmk1 - мерси много, както винаги си отзивчив. Доволен съм от покупките от теб (и от цената разбира се). Знам, че винаги мога да разчитам на теб (надявам се знаеш, че и ти на мен).
2. Петко - znainainai - и ти си не по-малко голям, мерси за жокера по телефона, че тоя бутон на аварийните ми даде малко зор.
Вече е с нови лостчета за мигачи и чистачки с МФА, благодарение на споменатите лица. Смених и чопчетата на вратите, дето се закопчават бравите, смених и единия мигач, който беше леко счупен. Доволен съм много, вече колата става за каране

- anrus
- Автомобил: Golf2 10Millionen и Golf2 Country
- Двигател: RF-1988 и 1P-1991
Снимки на салона кога ще видим? Иначе цвета на боята много радва.
- stefan4o
- Контакти:
Ще направя и на салона. Сив плюш, както вече споменах. Но...
Предните седалки са горени с цигара на няколко места и шоферската е скъсана. Кофти ми е така като я гледам, но и това подлежи на корекция. Задната е перфектна, тя реално не е ползвана почти. Кожено табло - напукано за съжаление и с разлепени хром-кантове
Разлепен таван, който също ме дразни много. Но пък грам не скърца !!!! Много бях учуден. В колата е по-тихо, отколкото в Пасат Б5.5 на баща ми
Факт !
Едно по едно ще ги изчистя нещата, тия които са имали вземане-даване с мен знаят, че обичам перфектното и идеалното
Въпрос на време е докато намеря седалките.
Още един невероятен факт. Жена ми също я хареса, като се повози днес.
А тя като цяло не харесва антиките (като повечето жени, които гледат само лъскавите опаковки, но им е простено). Преди да я купя й казах, че когато тя вземе книжка ще й купя каквато кола иска, но на моят избор не бива да ми се меси 
Забравих да се похваля с още една доста рядка за модела екстра - асферично шоферско огледало (с мъртва зона), като при хубавите коли
Предните седалки са горени с цигара на няколко места и шоферската е скъсана. Кофти ми е така като я гледам, но и това подлежи на корекция. Задната е перфектна, тя реално не е ползвана почти. Кожено табло - напукано за съжаление и с разлепени хром-кантове

Още един невероятен факт. Жена ми също я хареса, като се повози днес.

Забравих да се похваля с още една доста рядка за модела екстра - асферично шоферско огледало (с мъртва зона), като при хубавите коли

- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
Сега видях темата - честито за новата придобивка,страхотна е Джетата.Късмет си извадил,не се намират вече читави
Газ не се съветвам да слагаш.
ПС:Навремето като купувахме моята се двуумях между бялата и абсолютно същата като тази - светлосин металик с плюшен салон и електронен карбуратор,цената й тогава с доста забележки беше около 6000лв
.

ПС:Навремето като купувахме моята се двуумях между бялата и абсолютно същата като тази - светлосин металик с плюшен салон и електронен карбуратор,цената й тогава с доста забележки беше около 6000лв

- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Честито Стефане.Не знаех за покупката...тази кола е доста по кола на фона на старата.Много повече ми харесва на мен лично :) Вади някаква стойка нейна си :) Старата я ползвай за донор в този случей :) И отпреди и аз знам,че 2ЕЕ и газ не са две съвместими работи за дълго,но ако гори толкова(до 20лв/100км градско) не се занимавай :)
- Lonely-Wolf
- Автомобил:
- Двигател:
Ако stefan4o не сложи газова,газовия раздел ще стане много скучен
п.с.Честито за новата колица!

п.с.Честито за новата колица!
- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Айде и тук да ти честитя.
Хубава количка.Разхода от 14 литра за 280км е нормален.Моята преди 2 години за 230км ми изгори 11.2
Карба си е супер добър,а това че се реве от него идва от пригаждането на мотора за работа на газ.
Много хиляди да и навъртиш без да вдигаш капак и да слагаш крик

Хубава количка.Разхода от 14 литра за 280км е нормален.Моята преди 2 години за 230км ми изгори 11.2

Карба си е супер добър,а това че се реве от него идва от пригаждането на мотора за работа на газ.
Много хиляди да и навъртиш без да вдигаш капак и да слагаш крик

- ангелчо77
- Автомобил: Passat B3 Variant
- Двигател: RP 1990
Айде честито и от мен.Много хубава и запазена изглежда.Със здраве да си я караш.
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Не газта, а годините са основен проблем на този карб. При 2.60 бензин и 1.16 газ не мисля, че има смисъл да се чудим дали ще сложи...
- stefan4o
- Контакти:
Ще сложа със сигурност. Все пак не съм милионер, който да се чуди как да си похарчи парите
Днес вече ми направи първата въртележка - при палене се форсираше сама на място. Пробвах три пъти - шок-топки
Бутнах жилото на газта да не е заяло нещо - мне добре си беше. Затворих капака, запалих и... все едно нищо не е било
Имам опасения, че някой датчик дава кофти информация на еку-то и ще ги преслушам един по един всичките (те не са толкоз много де).
Ще напръскам всички букси от и към ЕКУ-то и на карбуратора със спрейче.

Днес вече ми направи първата въртележка - при палене се форсираше сама на място. Пробвах три пъти - шок-топки

Имам опасения, че някой датчик дава кофти информация на еку-то и ще ги преслушам един по един всичките (те не са толкоз много де).