Колеги-мотористи
- nii
- Незабравим член
- Автомобил: Golf 2 Automatic
- Двигател: RP
Re: Колеги-мотористи
Suzuki DR650SE, на него му е малко височко центъра на тежестта и се мъча да олекотя нещата които са високо (кюнец, резервоар, акумулатор...)

- pkaramitev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колеги! Професионалисти! Нещо не ми е добре от нова година! Разделих се с жената,след 8г съществуване!
И нещо съм решил да си вземам Ямаха Вираго 1100 Винаги ми е бил еталон за рокерски мотор-не знам защо! Идиотското в случая е че имам А категория,ама от както я изкарах през 2000г не съм се качвал никога.Демек-нямам опит никъв! А мерак голям! Имам и шубе де,не съм безмозъчен!ТА! Приемам съвети всякакви!
А мотора е този: http://prodavalnik.com/yamaha-virago-1100-cc-lizing-i23967251
Също така и мнения за този търговец!
Благодаря предварително на търпеливите да ми четат словоизлиянията!
И нещо съм решил да си вземам Ямаха Вираго 1100 Винаги ми е бил еталон за рокерски мотор-не знам защо! Идиотското в случая е че имам А категория,ама от както я изкарах през 2000г не съм се качвал никога.Демек-нямам опит никъв! А мерак голям! Имам и шубе де,не съм безмозъчен!ТА! Приемам съвети всякакви!
А мотора е този: http://prodavalnik.com/yamaha-virago-1100-cc-lizing-i23967251

- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Взимай бе човек...аз с мойта жена не мога да се разбера....не дава да купувам мотор и това е

- rado_mit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
pkaramitev написа:Колеги! ....
привет колега .. първо за "доставчика" .. ходил съм няколко пъти .. мърляч .. има и интересни машини .. ама .. мърляч
сега за другото .. лично мнение и съвет .. вземи си за един сезон някакъв скутер 125-150-250 куб.см. .. развий си рефлекс за оцеляване на пътя и после реши какво и за колко пари

- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Изборът на мотоциклет Вираго 1100 е един от най-добрите като машина . Тегли добре за конете си , въздухар ( за мен е голямо предимство- няма хантифриз, няма термостат, няма тинтири-минтири
) и ако ти каже някой,че греел в жегите - не му вЕрвай . На кардан ! Абе ... само да случиш на машинка
П.п. за Марио ...ходил съм при него преди бая време . Не мога да дам мнение , само знам ,че тогава от друг взехме мотор
но на снимки нищо не е сигурно , лепваш някой френд (желателно да е карал такъв или да има такъв) и гледате,карате,преценявате ! А това за рефлексите , наистина няма да е никак лошо да се покара някакъв по-"дребен" мотор...

П.п. за Марио ...ходил съм при него преди бая време . Не мога да дам мнение , само знам ,че тогава от друг взехме мотор

- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Автомобил: Golf MK1 Cabrio
- Двигател: 1600 cc
- Контакти:
Моята жена е сигурна единствената на планетата, която не иска да се вози, но нямам халка, така че си бръмча смело, след тва ще видим
Взимай голям мотор и да не ти пука.

- kbot
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Kuncavia написа:Моята жена е сигурна единствената на планетата, която не иска да се вози...
Не е! И мойта не ще, та откак сложих халката сме на 4 колела, а от 5 години и на 4х4 :)
Ма и аз ги оглеждам, може да се върна на 2 някой ден.
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Човек и добре да живее се жени... после се развежда... и си купува моторpkaramitev написа:Разделих се с жената,след 8г съществуване!

Welcome to the club!
Скоро ще разбереш какво е да си свободен ;)
- pkaramitev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Е аз разбрах какво е да си сам и свободен,и понеже от както този мотор е създаден като дизайн,олицетворение на рокерска машина за времето си,винаги съм искал точно такъв!
Карал съм всякакви машини и техника,имам всички категории от 15г.....личен шофьор,НСО,автобуси...и т.н., но мотор само на курсовете .Много добър приятел загина,и за това съм предубеден,но желанието ми е голямо.....ще видим! То и от пари зависи.
Благодаря за съветите и мненията!Утре ще гледам машината!
Карал съм всякакви машини и техника,имам всички категории от 15г.....личен шофьор,НСО,автобуси...и т.н., но мотор само на курсовете .Много добър приятел загина,и за това съм предубеден,но желанието ми е голямо.....ще видим! То и от пари зависи.

Благодаря за съветите и мненията!Утре ще гледам машината!
- POLOver
- Автомобил:
- Двигател:
pkaramitev написа:Утре ще гледам машината!
От там си купих Триумфа - два пъти ходих да го гледам, един месец след като го изкарах, бях в сервиз за доста сериозен ремонт

В моя случай, обаче проблема си е бил още от Италия. В общи линии ситуацията е "котка в чувал", не само за Марио Мото, но и за всички мотори втора ръка, особено от "ботуша". За Вирагото не мога да ти дам конкретно мнение, но задължително се пазариш за цената

Бяха забравили да ми ударят печат на една от декларациите - установих го в КАТ, три седмици след покупката,звъннах им, запалиха колата и дойдоха в София за един час, така че от тази гледна точка са ОК.
Успех с огледа и да се похвалиш :)
- rado_mit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
POLOver написа:От там си купих Триумфа ...
хм .. ти ли взе сивия Триумф с куфарите???

- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
Като гледате моторите гледайте в документите от кой град са и после гуугъл, ако е от силно южна италия (неапол, калабрия, бари, бриндизи) изобщо се замислете добре за покупката, там манталитета е такъв че се кара до разпад, на моторите им се изтискват силите до край и тогава се продават. От там цените са най-тънки в цяла Италия и то има защо 

- pkaramitev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Отчет!
Днеска ходих да гледам мотора! Хареса ми!Пали веднага,тихо работи,вози добре,и изглежда наред за 1994г.Спазарих се за цената! Човека беше много любезен-занимавах го 2 часа,та и повече.Подарява ми каска,и докарва мотора до СФ.Доволен съм!
Сега размишлявам!
Днеска ходих да гледам мотора! Хареса ми!Пали веднага,тихо работи,вози добре,и изглежда наред за 1994г.Спазарих се за цената! Човека беше много любезен-занимавах го 2 часа,та и повече.Подарява ми каска,и докарва мотора до СФ.Доволен съм!
Сега размишлявам!

- POLOver
- Автомобил:
- Двигател:
rado_mit написа:хм .. ти ли взе сивия Триумф с куфарите???
Ако говориш за Спринт-а - да :)
Оттогава, насам си има нов ауспух, краш тапи, багажник и... едно ново бутало + риза

- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Ако човек е сам и си изпусне мотора или е паднал, как да го вдигне:
http://4riders.ro/motorcycle-videos/how-to-pick-up-your-motorcycle-tutorial
http://4riders.ro/motorcycle-videos/how-to-pick-up-your-motorcycle-tutorial
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”