RISTEE написа:А за car audio-то имали някакви допълнителни документи за попълване и как стоят нещатат там
относно записван?
Благодаря предварително !
Записването ще става на място.Скоро ще кача и правилата които са много простички.
RISTEE написа:А за car audio-то имали някакви допълнителни документи за попълване и как стоят нещатат там
относно записван?
Благодаря предварително !
S_T_I_N_G написа:Ако реша да спя в колата пак ли се заплаща ?
Примерно нямам палатка :)
vili_gti написа:Колеги, понеже от тази година и аз с VW и това ще ми е първи събор искам да попитам:
Значи имам интерес към събора и конгретно дисциплината драг и главно ме интересуват мога ли да участвам с VW Golf 2 олекотен прилично с средно разположен 1.8Т мотор на задно с нитро в клас голям (понеже не видях да пише никъде за разположението на мотора в купето) и ако ДА:
1. На колко метра е дисциплината и респективно колко метра остават за спиране след финала?
2. Ще има ли измервателна техника, ще се отчитат ли фалстартове, времена, реакция и т.н. или ще е на око както се казва?
3. В колко часа започва драга в неделя - извинявам се ако го пише (не съм го видял)
4. Има ли квалификаций за определяне на стартовата решетка или... по конкретно регламента за провеждане на драга?
Благодаря
RoadRunner написа:Понеже най - вероятно ще дойда в събота вечерта към 20:00 пак ли ще трябва да платя за 2та дни ?
dobrin написа:Ще бъде изграден палатков лагер, като къмпингуващите заплащат задължително билет и за двата дни, освен ако пристигнат след края на съботния ден.
тази кола не е за там защото при даване на пълна газ ще се спре в канавката на завоя след финала/лично мнение/.Прилично олекотена е доста разтегливо понятиеvili_gti написа:Колеги, понеже от тази година и аз с VW и това ще ми е първи събор искам да попитам:
Значи имам интерес към събора и конгретно дисциплината драг и главно ме интересуват мога ли да участвам с VW Golf 2 олекотен прилично с средно разположен 1.8Т мотор на задно с нитро в клас голям (понеже не видях да пише никъде за разположението на мотора в купето) и ако ДА:
1. На колко метра е дисциплината и респективно колко метра остават за спиране след финала?
2. Ще има ли измервателна техника, ще се отчитат ли фалстартове, времена, реакция и т.н. или ще е на око както се казва?
3. В колко часа започва драга в неделя - извинявам се ако го пише (не съм го видял)
4. Има ли квалификаций за определяне на стартовата решетка или... по конкретно регламента за провеждане на драга?
Благодаря
Tsetso написа:...
Ако имате въпроси относно Аудио състезанието питайте.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта