Голфа от клипа има хубава стойка, но доста неща не ми харесват. Аз лайстни по вратите и вежди не мисля да махам, вече си свикнах с тях и не мога да си го представя без.
Много си е добре така колата, няма смисъл да дава 80лв за фланци и още толкова за 16 по-дълги болта, като му омръзнат джантоците по-добре да ги продаде и да си доплати тия 160лв за едни джанти с ет25 или 15 с по-голямо J и нито фланци ще му трябват нито нищо и пак може да си гъне ръбовете да не му закачат.
Отзад смятам да му набия едни 20 мм. фланци, определено си има нужда. Отпред не мисля да го пипам, много ми харесва как гумата се крие в калника, ако сложа фланци отпред ще опира.
Белите мигачи бързо ми омръзнаха, а и честно казано не ми харесваше особено с тях. Закупих си чисто нови оранжеви стъкла и си мисля, че предницата вече е в завършен вид. Извинявам се за лошото качество, скоро ще има малко по-профи снимки.
Дамянски, не щеш ли един джета-фронт вместо да се занимаваш с тия голфови фарове Че май работата със зелената отива на разглобяване засега Ще ти дам и бонус капачката за куката