), трилъчев волан, климатроник.Може би единственото лошо на колата е,че е с две врати и е от типа "Стани да седна", но аз такава си търсих :) Много съм доволен и с нетърпение чакам да ми докарат вече в София регистрирана и готова за приключения
  ), трилъчев волан, климатроник.Може би единственото лошо на колата е,че е с две врати и е от типа "Стани да седна", но аз такава си търсих :) Много съм доволен и с нетърпение чакам да ми докарат вече в София регистрирана и готова за приключения   
  П.С.:с тея рекаро седалки е много хубаво в завоя,направо са те гушнали като любовница и не те пускат

цвета е много готин
  цвета е много готин  

А си мисля,че ще трябва да му сложа и едни фланци,че нещо гумите са много скрити така
  А си мисля,че ще трябва да му сложа и едни фланци,че нещо гумите са много скрити така   А за момента най много ми харесва,че дори и при 100 км по магистралата на 6-та,като го настъпя пак си се изстрелва доста добре
 А за момента най много ми харесва,че дори и при 100 км по магистралата на 6-та,като го настъпя пак си се изстрелва доста добре  
 (шегувам се, двигателя е стабиУен) Най-хубавия цвят за голф 4 според мене.. да те радва много и безаварийни километри :)
 (шегувам се, двигателя е стабиУен) Най-хубавия цвят за голф 4 според мене.. да те радва много и безаварийни километри :) Ще гледам да са безаварийни
  Ще гледам да са безаварийни