износен диск
Хм имам и аз едни такива съмнения, че нз... иначе си държи скоростите ама.. някак странно се държи понякога. Поизносен е диска при всички положения ама се надявах да поизкара още малко

. Е колко дълбоко излиза смяната на диск с работата и частите. А и бях чел в един друг форум, че големи боклуци продавали (особено лагерите)
А ако ми изтича смазочното масло на скоростната кутия какви са симптомите. Понеже има омасляване по картера и изобщо лявата страна на двигателния отсек- точно около картера си е обвито с масло, но от дясно, където е връзката на лостовата система към скоростната кутия, няма никакво масло.
А и друго да спомена малко по друга тема. Като ми сменяха маслото на двигателя... глемия майстор ми сипа повечко, че и не малко повечко- към 3-4мм над горната граница на пръчката. Аз после чак се усетих, ама какво да направя... и сега като гледам това масло около картера правя малко връзка... гледам, че мерителната пръчка сега е точно на горанта граница и не е мърдала в близките може би две седмици. Основните ми подозреня за това са уплътнение на картера, ама май има масло и по- нагоре по двигателя.
Интересното е, както споменах, че не мърдат нивата на никое масло, а си стои омасляването на картера. Не съм проверявал само маслото на съединителя, понеже не знам как (в случай, че е различно от спирачното).
Трябва да ида на сервиз, но планирам да не съм в страната съвсемн скоро и няма смисъл, а и пари за това сега

. Като се върна ще я оправям. Ако имате съвети моля споделяйте.
Нека да направя и една антиреклама на въпросния "майстор"... понеже и от смяната на ремъка не съм особено доволен, а и доста пари ми взе. Намира се във Варна, посока от трето районно към Метро. Отдясно се пада мисля, че беше точно преди Метро...по едно като рампа от цимент се влизаше... забравих как се водеше сервиза, но изглежда голям и приличен.
Поздрави и мерси за помощта предварително.