Добре де,така да е ,ама искал си от ASV,получил си от ASV.От там нататък мисля че си е работа на продавача дали ще ти ги вземе обратно или не,като това не го прави измамник.
Не познавам нито един от двамата и не защитавам никой,просто това е логично според мен...
Неуточнени отношения с колегата pavel_boychov
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Неуточнени отношения с колегата pavel_boychov
Благодаря на модераторите, че промениха заглавието на темата!
Благодаря на всички колеги, които споделиха мнение!
И към колегата Любо 007:
Както ти казах преди време - сложи си разпръсквачите, тарирай ги, за да нямаш бъдещи проблеми, настрой ги на 221 бара и си карай "новата" кола 110кс, а не компрометирай други хора, заради своята глупост и некомпетентност.
Поздрави на всички!
Благодаря на всички колеги, които споделиха мнение!
И към колегата Любо 007:
Както ти казах преди време - сложи си разпръсквачите, тарирай ги, за да нямаш бъдещи проблеми, настрой ги на 221 бара и си карай "новата" кола 110кс, а не компрометирай други хора, заради своята глупост и некомпетентност.
Поздрави на всички!
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: поредният НЕКОРЕКТЕН "колега" pavel_boychov
pavel_boychov написа:...Е снимах ги и на едната от снимките много добре си личаха последните цифри 520 от кода и щампата на Бош...Ако някой колега от този форум е преглеждал обявата може да потвърди, че снимките бяха 3бр. (една снимка с 4-те разпръсквача, една снимка с единия изправен + пълнителя легнал до него и една снимка специално за номера на разпръсквача, на която бях заснел последните цифри от номера.
Ако не ги бях изтрил , сега нямаше да се стига до това положение.
Днес цял ден рових в интернет пространството да намеря някъде, ако все още някой сървър пази информация за тези снимки да ги дръпна, но без успех
Пази, пази...и не само снимките...
- Juiced
- Автомобил: Hyundai Terracan
- Двигател: J3
pepi_iliev написа:Колега lubo007, нали твоите са на 0,184, а на Павел са на 0,190? Защо твърдиш, че са еднакви? Това, което аз разбирам е, че търсиш 0,205, а на Павел са 0,190. Твоите са 0,184. Поправи ме, ако греша.
Не мога да разбера от къде си толкова уверен ,че разпръсквачите на АСВ са 0.190 уМ - дадоха ти едно мнение и ти го взе за миродавно. Аз съм сигурен ,че няма как да не са 0.205 уМ - това е много голяма разлика която да се компенсира от пилотното налягане. АХФ впръсква по-дълго време повече гориво през по-големи дупки(нали си сигурен че са 205-ци) 190-310 бара ,АСВ впръсква по-малко време по-малко гориво през по-малки дупки(пак си сигурен че са 0.190)220-310 бара и това при едно и също налягане на турбото - е как се постигат същите резултати тогава 110кс/235Нм. Аз ли съм прост или твоята логика....не е логична.
Още нещо продадох своите разпръсквачи(пак от АСВ) на човек , който си ремапна колата след това(за негов късмет беше с помпа 11-ка) и изкара 151кс /340 Нм(доказано на дино) е аджеба как става това като са 0.190 уМ а на неговия АЛХ бяха 0,184уМ.
Искам колегата pepi_iliev и другите които продължават да твърдят ,че дюзите на АСВ са 0,190 уМ да ми докажат че греша. Защото това означава че и аз съм заблудил човека на който ги продадох(било то и неволно) и въпреки че той е супер доволен от моите разпръсквачи и постигнатия резултат.
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Според мен цялата работа идва от там, че ти си искал разпръсквачи от 110-тка, а той е имал. Продал ти ги е и после си разбрал, че не всички 110-тки са 205 и си решил да ги върнеш, защото са ти трябвали други. Ако си му написал някъде, че ти трябват специално 205-ци си прав, но ако си търсил от 110 коня.. си си купил от 110 коня :)
- refresh4o
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил: VW POLO B5188PP
- Двигател: AEX 1996
има ли какво да се обсъжда повече...
- lubo007
- Автомобил: GOLF 5 TDI
- Двигател: BKC
Под номер 357 излиза че са 0.184, a не 190 - така се твърди в
ъв форума. моите са сток и за това казвам че най вероятно са 184
- Juiced
- Автомобил: Hyundai Terracan
- Двигател: J3
lubo007 написа:Под номер 357 излиза че са 0.184, a не 190 - така се твърди в
Няма заводски 0,190, за мотор VE има следните размери:
0.158
0,184
0,205
0,216
.
- lubo007
Vizor написа:Според мен цялата работа идва от там, че ти си искал разпръсквачи от 110-тка, а той е имал. Продал ти ги е и после си разбрал, че не всички 110-тки са 205 и си решил да ги върнеш, защото са ти трябвали други. Ако си му написал някъде, че ти трябват специално 205-ци си прав, но ако си търсил от 110 коня.. си си купил от 110 коня :)
за пореден път - той ми каза че са 0,205! имаше писан номер но до преди да пусна зпитването, незнаех какав размер са.
П.С. а относно АСВ - то мисля че не само аз разбирам сега че имат с 2 модела дюзи
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Аз не мога да разбера какво ревеш като вдовица за к*р ....
Не бил видял, не бил разбрал, той не бил те едни други, ама прецакали го, ама видиш ли целия свят крив, само измамници, той след един месец разбрал че не му трябва това...
Всичко се изписа всичко се каза... няма какво повече!
Няма ли кой да тури катинара вече?

Не бил видял, не бил разбрал, той не бил те едни други, ама прецакали го, ама видиш ли целия свят крив, само измамници, той след един месец разбрал че не му трябва това...

Всичко се изписа всичко се каза... няма какво повече!
Няма ли кой да тури катинара вече?
Следейки темата излиза,че колегата Любо е искал от 110кс 0,205-ци/изрично/ и не е знаел и той и продавача,че от АСВ мотора може да са 0,184 и 0,205-ци и следователно тъй като няма консенсус и от двете страни и двамата са сгрешили,единия не е бил на 100% сигурен какво продава/пише,че продава 0,205-ци/,а другия какво купува/мислел си,е че купува 0,205-ци/ е редно продавача да му върне парите ако наистина е толкова коректен и точен както в очите на своите приятели и колеги,които го защитават тука и да се забрави за случката,а не да се прави на многострадалната Геновева.
- AuDi_RuLzz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз всъшност никъде не видях купувача изрично да иска 205-ци.Той иска от 110-ка и получава такива.ЗНачи кво излиза.... иска да си купи нещо... ама незнае кво точно ... и като разбере че не е купил правилното нещо продавача трябва да му върне парите???
П.С За мен цялата вина си е в купувача..... както по горе каза един колега.... грешката си е твоя... пиеш една студена вода,спираш да ревеш като вдовица за к*р и за напред ще си знаеш,че трябва да уточняваш какво точно искаш да купиш
П.С За мен цялата вина си е в купувача..... както по горе каза един колега.... грешката си е твоя... пиеш една студена вода,спираш да ревеш като вдовица за к*р и за напред ще си знаеш,че трябва да уточняваш какво точно искаш да купиш
- push
- Автомобил: mk2
- Двигател: 1.9 TD
Знам че се изкарват трудно 88 лева на днешно време.. ама чак па толко ли 

pavel_boychov написа:Ако някой не е разбрал - Нямам нищо против да върна парите на колегата lubo 007, ако ми върне разпръсквачи с номер DSLA 150 P 520 4бр свалени от Сеат Ибиза МК3 модел 2000г ТДИ АСВ код на мотора с размер 0.205um ](2бр. с произход made in germany и 2бр. made in franсe - според думите на колегата) на стойност 75лв, платени от него/негов приятел, като разходите за куриера са за моя сметка. Няма да му дам посочените по-горе пари за разпръсквачи 0.184um свалени от 90кс кола.
Продавача твърди ,че е дал 0.205 а всъщност се оказва ,че дюзите му са 0.190 свалени от 110к.с. кола.
Според горепосоченото

AuDi_RuLzz написа:Аз всъшност никъде не видях купувача изрично да иска 205-ци.Той иска от 110-ка и получава такива.ЗНачи кво излиза.... иска да си купи нещо... ама незнае кво точно ... и като разбере че не е купил правилното нещо продавача трябва да му върне парите???
petiaivanova12 написа:4бр. разпръсквачи свалени от 1.9 тди 110кс на 0.205um, подходящи за засилване на 1.9 тди 90кс.
Номер: DSLA150P357 GERMANY
Цена: 88.00лв. комплекта
За контакт: 0883 473 517 или ЛС
Форум на Tuning.bg
Начало
>
Тунинг Форум
>
Купува/Продава
>
Продава (Авто-мото)
>
Части и аксесоари
Разчистване ненужни части
Started By pavel_boychov, 02.12.2012 - 17:08ч.
Къде пък трябва да видиш ,че купувача иска 0.205 дюзи

Затова пък продавача ясно е написал в обявата си ,че продава точно 0.205 дюзи с номер DSLA150P357 GERMANY

А се оказва ,че всъщност няма представа какво продава

Случват се грешки и явно постъпката му не е умишлена но е коректно от негова страна да си прибере обратно дюзите които не са такива каквито пише в обявата и да върне парите.[/quote]
- lubo007
[/quote]G60 написа:pavel_boychov написа:Ако някой не е разбрал - Нямам нищо против да върна парите на колегата lubo 007, ако ми върне разпръсквачи с номер DSLA 150 P 520 4бр свалени от Сеат Ибиза МК3 модел 2000г ТДИ АСВ код на мотора с размер 0.205um ](2бр. с произход made in germany и 2бр. made in franсe - според думите на колегата) на стойност 75лв, платени от него/негов приятел, като разходите за куриера са за моя сметка. Няма да му дам посочените по-горе пари за разпръсквачи 0.184um свалени от 90кс кола.
Продавача твърди ,че е дал 0.205 а всъщност се оказва ,че дюзите му са 0.190 свалени от 110к.с. кола.
Според горепосоченотопродавача няма нищо против да върне парите на купувача стига купувача да му върне дюзите от неговата кола която е 110к.с.
Съгласен да му върна стоката която съм получил, а той да ми върне получената за тях сума (а куриера ще е за моя сметка щото ми писна вече), разпръсквачи с номер DSLA 150P442 и DSLA 150P357 НА БОШ - които не отговарят на 0.205nm (това което търся аз!)AuDi_RuLzz написа:Аз всъшност никъде не видях купувача изрично да иска 205-ци.Той иска от 110-ка и получава такива.ЗНачи кво излиза.... иска да си купи нещо... ама незнае кво точно ... и като разбере че не е купил правилното нещо продавача трябва да му върне парите???
Това което ти никъде не си видял, го има на лични (както казах по горе в темата- Павел ми каза че са 0,205, кво повече да коментирам), а и колегата го е копирал от другата обява. Това че незнам серийният номер на 0,205-цата не ме прави виновен!!!petiaivanova12 написа:4бр. разпръсквачи свалени от 1.9 тди 110кс на 0.205um, подходящи за засилване на 1.9 тди 90кс.
Номер: DSLA150P357 GERMANY
Цена: 88.00лв. комплекта
За контакт: 0883 473 517 или ЛС
Форум на Tuning.bg
Начало
>
Тунинг Форум
>
Купува/Продава
>
Продава (Авто-мото)
>
Части и аксесоари
Разчистване ненужни части
Started By pavel_boychov, 02.12.2012 - 17:08ч.
Къде пък трябва да видиш ,че купувача иска 0.205 дюзи![]()
Затова пък продавача ясно е написал в обявата си ,че продава точно 0.205 дюзи с номер DSLA150P357 GERMANY![]()
А се оказва ,че всъщност няма представа какво продава![]()
Случват се грешки и явно постъпката му не е умишлена но е коректно от негова страна да си прибере обратно дюзите които не са такива каквито пише в обявата и да върне парите.
П.С. НИКЪДЕ НЕСЪМ КАЗАЛ ЧЕ ПАВЕЛ Е ИЗМАМНИК!!! Споменах че е некоректен, но не и измамник, или поне ненамерих такъв пост от мен
Върни се в “ОФФ-Топик - други”