Сносна видео карта , а не чук за орехи.
- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
Re: Сносна видео карта , а не чук за орехи.
Това с вента на чипсета е вярно нз как му действа но след монтаж на вент преди години компа се забърза осезаемо особенно при зареждане и преинсталации.
- xploda
- Автомобил: Civic
- Двигател:
XP, 2GB RAM и то DDR2... с това трябваше да започнеш. Захранването и то ако е 350 вата мейд ин чайнатаун въобще не ти трябва видеокарта за 200лв. То целия ти комп струва по-малко. Смени го целия направо. Ако все пак решиш да си останеш на сегашната щайга изборът ти се свежда до двете, които писах по-назад в темата. В смисъл това ти е максималното за тези пари, каквото и друго да вземеш ще е по-бавно или по-скъпо.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
xploda написа:XP, 2GB RAM и то DDR2...
Как успя да ги видиш тия неща на тоя омазан скрийншот

- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
xploda написа:XP, 2GB RAM и то DDR2... с това трябваше да започнеш. Захранването и то ако е 350 вата мейд ин чайнатаун въобще не ти трябва видеокарта за 200лв. То целия ти комп струва по-малко. Смени го целия направо. Ако все пак решиш да си останеш на сегашната щайга изборът ти се свежда до двете, които писах по-назад в темата. В смисъл това ти е максималното за тези пари, каквото и друго да вземеш ще е по-бавно или по-скъпо.
Ами да компютъра е сравнително стар , но ме съмнява ти да имаш такъв , който да изтрелва совалки

Отделно самото дъно понася и друг рам , до колкото съм запознат.И не виждам какво му е на XP.
Както казах в началото не ми е главен приоритет , просто от време на време искам да цъкам игри.
- radi_nrj
Техниката ти е морално остаряла, но държи на приличен ъпгрейд. Първо си сложи някаква нормална операционна система вместо спряното от поддръжка XP.
Дъното поддържа DDR3 само ако процесора поддържа DDR3!
Ако вземеш прилична видеокарта ще е малко спъната от самия комп.
Кажи каква какъв ти е процесора да видим дали може да се направи нещо без да се стига бюджет достатъчен за напълно нов комп.
Дъното поддържа DDR3 само ако процесора поддържа DDR3!
Ако вземеш прилична видеокарта ще е малко спъната от самия комп.
Кажи каква какъв ти е процесора да видим дали може да се направи нещо без да се стига бюджет достатъчен за напълно нов комп.
Последна промяна от radi_nrj на Нед 02 юни 2013 15:03, променено общо 1 път.
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
Процесер - amd athlon 64 x2 dual core 3800+
- radi_nrj
Дам, процесора поддържа само DDR2 памет. За да живне машината ще трябва да се сменят процесор и RAM.
Ако си намериш евтин Phenom II x4 или x6, но задължително 95W вземи него. После 2 плочки DDR3 по 4GB и ще може да си ползваш компа още някоя годинка спокойно. Както и задължителното охлаждане на чипсета!
Другия вариант е да смениш видеото ама да си знаеш, че цялата конфигурация скоро ще трябва да подлежи на подмяна.
Хубаво е да помислиш и за читаво захранване защото то е гръбнака на един комп ама и там са едни 80-100лв.
Ако си намериш евтин Phenom II x4 или x6, но задължително 95W вземи него. После 2 плочки DDR3 по 4GB и ще може да си ползваш компа още някоя годинка спокойно. Както и задължителното охлаждане на чипсета!
Другия вариант е да смениш видеото ама да си знаеш, че цялата конфигурация скоро ще трябва да подлежи на подмяна.
Хубаво е да помислиш и за читаво захранване защото то е гръбнака на един комп ама и там са едни 80-100лв.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
намери си phenom а аз ще ти взема котлона 

- xploda
- Двигател:
radi_nrj написа:xploda написа:XP, 2GB RAM и то DDR2...
Как успя да ги видиш тия неща на тоя омазан скрийншот
Трудно и с въображение

xalerrelax написа:но ме съмнява ти да имаш такъв , който да изтрелва совалки![]()

Последна промяна от IvanMan на Нед 02 юни 2013 18:37, променено общо 1 път.
Причина: Нарушаване на т.7 от правилата! Получаваш предупреждение!
Причина: Нарушаване на т.7 от правилата! Получаваш предупреждение!
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
Вземи се успокой малко , отворко , като нямаш какво да кажеш по темата не пиши.
Виждам , че много ги разбираш програмите, ама я виж с Фотошоп щайгата какво можела ,без да си давам много зор
После ми говори за скрийнове.

Виждам , че много ги разбираш програмите, ама я виж с Фотошоп щайгата какво можела ,без да си давам много зор

После ми говори за скрийнове.

- xploda
- Двигател:

Ма аз съм се изказал по темата е, са твоята половин клетка, обикаляща самотно из главата ти, като не стопля аз кво да направя

А тва с фотошопа просто....

- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
Тогава спри да пишеш да не пращаш темата в спама.
Не ти съм искал коментар , когато ти направиш нещо подобно тогава ще званиш.
Аман от лаици.
Не ти съм искал коментар , когато ти направиш нещо подобно тогава ще званиш.
Аман от лаици.
- radi_nrj
Скрийншота от предната страница нищо не му се чете. Ако го беше направил като хората щеше да ни спестиш много въпроси. Както и да е, за възможните ъпгрейди по компа ти писах, за печащия чипсет също, сега му купи едно такова и си свиркай:
http://outmax.bg/dmz/index.php?_a=viewProd&productId=37657
http://outmax.bg/dmz/index.php?_a=viewProd&productId=37657
- Stoyanov_Vw
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: 1.9 TDI AHF
xalerrelax написа:xploda написа:XP, 2GB RAM и то DDR2... с това трябваше да започнеш. Захранването и то ако е 350 вата мейд ин чайнатаун въобще не ти трябва видеокарта за 200лв. То целия ти комп струва по-малко. Смени го целия направо. Ако все пак решиш да си останеш на сегашната щайга изборът ти се свежда до двете, които писах по-назад в темата. В смисъл това ти е максималното за тези пари, каквото и друго да вземеш ще е по-бавно или по-скъпо.
Ами да компютъра е сравнително стар , но ме съмнява ти да имаш такъв , който да изтрелва совалки.
Отделно самото дъно понася и друг рам , до колкото съм запознат.И не виждам какво му е на XP.
Както казах в началото не ми е главен приоритет , просто от време на време искам да цъкам игри.
Човека ти го казва с добро намерение, не е нужно да го нападаш за неговата машина.. При положение, че си тооолкова далеч от истината по-добре я приемай тая критика. Нищо лично

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”