Ето че дойде време да се организираме за посещение на следващ дом. Благодарение на cheren_golf се свързах с г-жа Емилия Григорова - директор на дома за деца без родители в гр. Белоградчик. Жената беше много изненадана от целта на обаждането ми (посещение на децата с цел дарение) и много се зарадва. Обясни, че много рядко се сещат за тях - както бях споменал и аз - едва ли не откъснати от света. Помолих я да се събере с колегите си и персонала си и да ми направят списък с неща от които най-много имат нужда. Разбрахме се, че пари няма да се дават - ще купим с тях необходимите неща. Говорих и за компютърната база (по моята част

): имат 2 компютъра в счетоводството и 3-4 много стари машини (по неини думи) за децата. Жената каза, че това не е най-належащото нещо, но аз и обясних, че аз поемам ангажимента да сглобя поне един компютър, тъй като имам доста чаркове и респективно да не вземаме от събраните средства за компютър. Та, колеги, с ваше позволение и съгласие от днес започвам да събирам средства - ще вляза в ролята на scuba на по-миналата среща. От своя страна гарантирам пълен отчет на събраните и изразходваните средства и 100% усвояване по предназначение!! От вас - кой с каквото може да помогне.
Благодаря предварително за вниманието!
P.S. Снимки на дома очаквайте около Коледа - ще пътувам за Белоградчик и обещавам богат снимков материал. Тогава ще знам и от какво точно имат нужда децата.
Поздрави!
mod edit: golfer
mod edit: wili98