Бял дим сутрин от ауспуха (сурова нафта)....?

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Нед 03 дек 2006 23:05

Вчера направихме центровка/не я правих аз де :oops: /-мойта беше на долната граница,а на WasteLandTD напрао се губеше от екрана :) .За паленто сутрин не мога да споделя за сега щото не е толкоз студено,но колата тръгна като цяло по-добре и изчезна едно рязко забучаване на мотора при 2850 оборота.

Потребителски аватар
SLO
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SLO » Пон 04 дек 2006 0:19

Каде прави центровката и колко струва?

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пон 04 дек 2006 0:33

WasteLandTD от форума.За цена му пиши ЛС,или той ако иска да си я обяви в форума,ама сигурно е смешна в сравнение с специализираните дизелови сервизи,а и ще ти диагностицира много други неща покрай това.Не се чуди а направо се оговори с него и пиши резултата :wink:

Потребителски аватар
SLO
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SLO » Пон 04 дек 2006 0:48

Ок данке! :wink:

Потребителски аватар
kolgo
Автомобил: Skoda Roomster 1.9 TDI
Двигател:

Мнениеот kolgo » Пон 04 дек 2006 9:04

RABBIT кат запали днес как е?? пушиме ли?[img]http://smilies.sofrayt.com/^/aiw/elf.gif[/img]

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пон 04 дек 2006 9:52

Днеска сутринта в 8и30 натиснах ключа и колата скочи като ужилена,а отзад на аспуха едно чисто да си сложиш главата да подишаша :lol: Вчера обаче се прибирах от К-во в 9 вечерта та може и да е топличка била колата.Така ,че чакайте утре-другиден потвърдени данни :)

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Чет 07 дек 2006 8:53

Днес пък като запалих колата запуши малко-за 2-3 сек.Странното е ,че времето беше доста меко :shock По всички стакла обаче имаше яко капки и е възможно от това да е.В вторник когато беше доста студено колата запали без да пуши/като казвам без да пуши имам предвид ,че не виждам бял дим в огледалата/,но после ми се наложи да слезна от колата докато е запалена ,че ме бяха запушили и видях ,че от аспуха излиза бял дим ,но не на предишните облаци а на 20-30 см. от аспуха.

kristian112
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristian112 » Сря 13 дек 2006 2:53

Хайде напишете някакви съвсем ориентировъчни цени за тази центровка. На дали ще има големи разлики в цените на тази манипулация по различните градове, Колегата WasteLandTD не можах да открия от къде е ?

Потребителски аватар
bulaki
Автомобил: VW Passat B8 variant Hight Line
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bulaki » Сря 13 дек 2006 11:44

ако отидеш на предишната страница ще разбереш,че е от София. щото под името му се вижда профила му, от къде е и ква кола кара,а профилът му можеш да разгледаш като натиснеш вурху колата дето е написал

4ep
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 4ep » Сря 13 дек 2006 21:26

Rabbit_TDI написа:WasteLandTD от форума.За цена му пиши ЛС,или той ако иска да си я обяви в форума,ама сигурно е смешна в сравнение с специализираните дизелови сервизи,а и ще ти диагностицира много други неща покрай това.Не се чуди а направо се оговори с него и пиши резултата :wink:

Е писах му и аз ама не се обажда, не знам дали го е получил дори. :roll:

kristian112
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristian112 » Сря 13 дек 2006 22:46

bulaki написа:ако отидеш на предишната страница ще разбереш,че е от София. щото под името му се вижда профила му, от къде е и ква кола кара,а профилът му можеш да разгледаш като натиснеш вурху колата дето е написал

Ами търсих в търсачката по мения от даден автор но незнам защо не ми показа. както и да е .София ми е далече за да се възползвам от неговите услуги и май ще трябва да търся нещо по близко ! та въпроса ми си остава - каква е ориентировъчната сена за такава интервенция .Не са проблем + - 20,30,50 лв просто искам да съм ориениран предварително !
p.s когато си взех колата (това ми е първия дизел и първия фолксваген) и станах член на форума, четох пного из форум-а за подмяна на ремъци и ролки за суми от 700-1000-1300.Като се поинтересувах малко се оказа че свърших тази работа за 320 лв при може би най кадърния майстор във Варна.в сервизчето му имаше оставени къде къде по скъпи коли от моята S8 , TT и т.н та за това искам да се информирам малко предварително :)

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Чет 14 дек 2006 9:37

Тия цени си ги чул от някой който е ходил в "фирмени" сервизи да не говорим ,че тук като цяло авто ремонтите са :shocked .Парите който си предвидил ще те оправят :wink: Днеска при -3.5 градуса следи от облаци в задното огледало никакави :lol: Чакам да стане по-студеничко да дам истински резултати.

Потребителски аватар
G3
Автомобил: Vw Sharan 7M
Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH

Мнениеот G3 » Нед 25 фев 2007 0:33

VW passat написа:ако отидеш в добър сервиз няма да ти разбазикат нищо има един майстор ама ти е много далече в Кюстендил ама там е със предварителен час
най-вероятно разпръсквачи за ААЗ са около 140лв 4те ама не съм сигурен че одавни ги сменях

как му е името , че не мога да се сетя кои е този съгражданин ???

pivv
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pivv » Вто 18 дек 2007 18:17

Rabbit_TDI написа:Тия цени си ги чул от някой който е ходил в "фирмени" сервизи да не говорим ,че тук като цяло авто ремонтите са :shocked .Парите който си предвидил ще те оправят :wink: Днеска при -3.5 градуса следи от облаци в задното огледало никакави :lol: Чакам да стане по-студеничко да дам истински резултати.

здравей, колега. Да те питам какво става с този твой проблем. Че нещо моята доста пуши сутрин като запали. Писах в ауди форума за този проблем, но има доста противоречиви мнения. Та кажи от опит, на какво се дължи това? Благодаря

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Вто 18 дек 2007 20:10

И моята пуши малко след като я запаля. Пуши докато загрее и понякога като е заграля. Отзад прави мъгла ... ходих в БОШ Дружба и от там ми казаха че колата нямала проблем, а това било конденз. После закачиха колата на ВАГ и гледахме центровката .... 1.2 градуса или нещо такова. Утре вечер ще видим тази центровка и ако я пипнем дали ще спре да пуши.

Върни се в “Дизелови агрегати”