п.с. А беше: 09.2009-05.2010 0,82лв! 06.2010-09.2010 1,12лв! 10.2010-04.2011 1,49лв! В Стара Загора!
pensiq написа:s5501na малко офф, но не мога да не ти отговоря.Ти идвал ли си във Варна изобщо последните 3 години?Ти знаеш ли в момента какво е тук?Ти знаеш ли, че семейството на собственика на фирмата. която се грижи за пътищата се возят в коли за по няколко доживотни заплати на някоя учителка? У СОФИЯТА поне половин около-мръсно си имате, а тук бяло ламборджини.Не го пиша за да се оплаквам или да създавам дразги,но тук е много зле и си изливам мъката
kossel написа:За цените на метана - най- интересното е, че без надценка ако ти сипят 1 кг метан реалната цена е 8-10 ст за кг а ти го продават за 1.30 -1.60 т.е надценката е над 1000 % и пак е евтино
Все пак ми е ясно че ако метанстанциите работят с 200-300 % надценка нямам как да изкарат ....
Интересно ми е ако направят 1000 % надценка на безнина какъв вой ще се вдигне .. то за 1 лев акциз какви циркове са![]()
Замислил съм се да сложа 1-2 водордни клетки на пасатко
dushanov написа:Ако сложат акциз на метана лично ще се из*ера пред парламента в София. Ще си оставя и визитна картичка!
bobovo написа:От Петрич до Варна на метан отидох с 48 лв., а разстоянието е 650км.Правете си сами извода дали има далавера или няма.
vucata написа:bobovo написа:От Петрич до Варна на метан отидох с 48 лв., а разстоянието е 650км.Правете си сами извода дали има далавера или няма.
Като се има предвид, че колега от форума минава 800+км с дизел за 100лева....май нещо не е в ред при теб...аз градско със семейния пасат минавам около 200км градско в София в пиковете на задръстванията....извънградско спокойно се изминават 240-250км с пълни 3 бутилки. Мисля, че събира около 14килограма
mupk0 написа:Много зависи в кой град живееш :)
dushanov написа:mupk0 написа:Много зависи в кой град живееш :)
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 42 госта