Ретро радио за кола-от къде? old school

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
3115
Автомобил:
Двигател:

Re: Ретро радио за кола-от къде? old school

Мнениеот 3115 » Сря 05 юни 2013 22:07

Колеги аз съм с голфче.Но не става въпрос за определена кола-просто обоажвам ретро нещата.и бих го сложил на всяка кола!Знам че цената му трябва да е добра и не искам да издевателствам.Просто с тази обява исках да еъзбудя ретро чувството на истинските маняци:Д

Потребителски аватар
wishsalor
Автомобил: Passat B5 variant x2
Двигател: AFN 97-98
Контакти:

Мнениеот wishsalor » Сря 05 юни 2013 22:17

Лошо няма. Уважавам вкуса ти. Наистина е готино така. А що се отнася до колегата Тошара-аз на твое място бих го подарил, ако не ми е конкретно нужно. Ако се продава, то тогава би било редно да се върне в перфектно и автентично здраве и топ състояние. Тогава вече шапка свалям!
Иначе идеята е супер провокативна, наистина. На тази база са направени много сериозни аудио проекти. Нещо като питбул в овча кожа :mhihi

На автора на темата пожелавам успех в търсенето и намирането на нужното му устройство.!!! :beer Не е като да няма....
http://prodavalnik.com/avtokasetofon-pioner-i25101515

Потребителски аватар
toshara
Автомобил: MK2 Golf
Двигател: GTI PB 1990

Мнениеот toshara » Чет 06 юни 2013 6:44

Мисля да го сложа в колата на баща ми.Той е нa ~70години и по-го кефят такива радиа,с тези с копчетата не може да се оправи :icon_lol Сега е с един Pioneer от разцвета на годините им - със контрол за cd changer,rds,изход за усилвател,настройки на високи,ниски,средни,фейдър и т.н. някъде oт може би средата на 90те :icon_lol Но не го ползва,защото постоянно бута някое друго копче без да иска :D Eто такъв,само че по-светъл цвят:
Изображение
Иначе още си пазя и Votex-а от Голфа ми (2ка),който е пак от началото на 90-има дисплей с подсветка който показва на коя станция си и 4 запаметяеми бутона за радиостанции :smile И той е в перфектно здраве,само врътката за усилване и намаляне е сменяна,защото се беше счупила.
Votex-a за съжаление не мога да го открия

3115
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 3115 » Чет 06 юни 2013 10:07

Точно така!!! :th_up трябва да ценим качеството и изобретателмността на пионерите изобщо в автомобилопроизводството!благодаря на колегите,които са мн отзивчиви!

Потребителски аватар
toshara
Автомобил: MK2 Golf
Двигател: GTI PB 1990

Мнениеот toshara » Чет 06 юни 2013 10:15

Много ми е чудно защо това нещо ( becker-a) хваща много по-добре радио ВКЪЩИ без антена,от колкото съвременното cd в колата с антена - в нашия град хващаме само един Хоризонт,Becker-a хвана още 2-3 радиа и то перфектно,без шум...Явно сега не залагат толкова на радиото-слагат ги колкото да има,а и сигналите на предавателите са по-силни и може би за това не се занимават с радиото толкова...

Потребителски аватар
wishsalor
Автомобил: Passat B5 variant x2
Двигател: AFN 97-98
Контакти:

Мнениеот wishsalor » Пет 07 юни 2013 21:06

Основният отговор е в комерсиалността на новото производство, неговата насоченост и нужди. Това, което се произвежда е масово, някакво и с занижено качество - от спойките до кабелите. Номера е да изкара гаранционният период и след това-колкото-толкова....има още естествено и марки, които все още правят истински плеъри, но те са скъпи, АМА СКЪПИ...!

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”