Изминати километри 280,12км ги слагам на бензин докато прехвърля на газ. Значи 268км от които смело мога да твърдя,че почти 100-те километра са градско. 168км са ми ходения до село, 2 курса натоварен до тавана беше ме жал да го гледам. Пренасяхме мебели,че жената всичко изхвърля

. Извън града съм карал 80-100 км/ч и по ограничение в населените места. По борд показва 8.1л/100км по сметки 9.7 газ на 100км. Средната по борд май беше 38км/ч. Колата е осезаемо скопена,но след 6-7 настройки мисля,че това е минимума който тази кола може да гори на газ. Моето заключение е,че ако искаме да имаме някаква динамика(да се доближава вървежа до този на бензина) на газ разликата на 100км бензин-газ трябва да е около 1.2-1.4 литра на 100км.Моята в момента мисля,че е малко под литър на 100км.
п.с. Няма никакви предърпвания,минавания на бензин ей тъй когато си поиска,при леко подадена газ също няма предърпване. Набира малко бавно,абе не може да се правят някакви екстремни изпреварвания. Иначе не може да се каже чак,че трябва да слизам да я бутам някъде

върви си даже с климатика,просто се кара пенсионерско. Дано не станах досаден с дългото обяснени,просто искам хората които ще го прочетът да си имат едно на ум за рекламите за горежа до 10% и че ще върви като на бензин,ами мит е

Колкото и да се обогатява сместа разлика се усеща само в ниските обороти във високите бензина няма стигане. Газта е компромис но си се разхождам доста евтинко