Чета и се чудя....
До някъде ме яд, до някъде съжалявам..... Преди време си бях КУПИЛ игра, лицензирана и всичко... отговаряща на изискванията на компа ми по онова време.... да обаче...... правеше секви бъгави история, изхвърляше ме кога си иска и накрая хвърлих 64лв (стари пари, ма си бяха много) в коша, още я имам някъде из нас и пак не върви както трябва....
И излиза че клиента е крив, за тва дедто не му се предлага никакво обслужване и той трябва да хвърля трудно изкарани пари в кофата!!!
Докато не се научат че клиента по принцип е цар няма да стане....и другото....в БГ ни имат за аборигени (което си е и малко наша вина), но в крайна сметка губят клиенти което е недопустимо за една компания!!!
MS са най-зле, докато Линукс и Юникс са free, тяхния ОС е платен, което е незаконно и некоректна конкуренция, не всички са гении с работата на ПЦ... е кажете ми как да дам 380 евро за XP Pro и още 580 евро за Office 2003 Pro, ами кво остава за другия софт... и всеки месец да преинсталирам, понеже се пре****а и няма кой да ти помогне!
Миналата седмица, Windows-a ми се прецака и затри 20GB от харда ми с бесценна информация за собствения ми бизнес!!!! Да се обадя на MS ли? Понеже ще ми помогнат?
Спирам до тук, че иначе ще включа на втора и ще се засиля още повече