Това е темата за отзиви от 09-ти Национален Фолксваген Събор 2013, провел се на 08 и 09 Юни 2013г. на писта Дракон.
Ето резултатите за всяка една от дисциплините.
Ето и темата със снимките.
А в тази тема можете да се поинтересувате от някой от автомобилите, които са ви харесали на събора.
Отзиви от ІX-ти Национален Фолксваген Събор Калояново 2013
- ivostefanov
- Автомобил: Audi A4
- Двигател:
Отзиви от ІX-ти Национален Фолксваген Събор Калояново 2013
На мен като за първи път много ми хареса,единствено съжалявам че не можах да дойда и за двата дни и да помогна
Едно голямо браво и
на всички заели се с организацията
Искам да благодаря на всички които бяха останали на пистата и на колегите от клуба които се върнаха да ми помогнат да запаля защото ми беше умрял акумулатора

Едно голямо браво и
на всички заели се с организацията
Искам да благодаря на всички които бяха останали на пистата и на колегите от клуба които се върнаха да ми помогнат да запаля защото ми беше умрял акумулатора

Последна промяна от ivostefanov на Пон 10 юни 2013 20:12, променено общо 1 път.
- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Автомобил: Golf MK1 Cabrio
- Двигател: 1600 cc
- Контакти:
Re: Отзиви от ІX-ти Национален Фолксваген Събор Калояново 20
Въпреки проблемите с колата изкарах поредните два невероятни дни. Видях се с дота познати, запознах се с доста нови личности.
Благодарности към организаторите, към хората, които ме приютиха в Хисаря, тъй като иглуто ми замина за Пловдив, към колегата Митко от Пловдив с черната четворка, който помогна да открием проблема в колата (не му разбрах ника), към всички съпричастни с моя проблем и удариха едно рамо, към @Luchano и @Roadrunner, който ме прибраха в София. Велики сте

Благодарности към организаторите, към хората, които ме приютиха в Хисаря, тъй като иглуто ми замина за Пловдив, към колегата Митко от Пловдив с черната четворка, който помогна да открием проблема в колата (не му разбрах ника), към всички съпричастни с моя проблем и удариха едно рамо, към @Luchano и @Roadrunner, който ме прибраха в София. Велики сте

- GTI1.8
- Автомобил: Golf mk2 GTI
- Двигател: PB 1990
Както написах в другата тема,същото ще напиша и тук.Организацията беше много добре,наистина организаторите спазиха обещаното и като за първо ходене на събор на Фолксваген на Калояново останах очарован и много доволен и от двата дни.Наистина имаше забавление не само за участниците но и за публиката,участвах в две от дисциплините колкото да става веселба.Едно голямо БРАВО на всички заели се с това чудесно мероприятие,дано за напред да е все така добре.
- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
Браво на всички , които са виновни да се организира този събор /Добрин , Владо , Боби и всички останали/.
Присъствах само единия ден /Събота/ , но останах повече от доволен. Момчета , догодина , ако имате нужда от помощ , казвайте. Прекарах 2-3 часа около хората /зрителите/ и чух коментари от рода на: "тия пичове , защо са само 2-ма и търчат по цялата писта и подреждат конусите? С удоволствие бих им помогнал" , "Владо се изпече на тая жега" и т.н.
П.С.
И поздрави за Старозагорския гоУФ 2-ка ТУНИНГ , който от толково много място по поляните реши да ме запуши /е вярно , беше оставил МИНИМАЛНО разстояние за да мога да си тръгна / и когато реших да си ходя преди него /странно/ се счупих от манеВри , за да не му изкривя вратите..... браво!
Още един път ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА СЪБОРА!!!
Присъствах само единия ден /Събота/ , но останах повече от доволен. Момчета , догодина , ако имате нужда от помощ , казвайте. Прекарах 2-3 часа около хората /зрителите/ и чух коментари от рода на: "тия пичове , защо са само 2-ма и търчат по цялата писта и подреждат конусите? С удоволствие бих им помогнал" , "Владо се изпече на тая жега" и т.н.
П.С.
И поздрави за Старозагорския гоУФ 2-ка ТУНИНГ , който от толково много място по поляните реши да ме запуши /е вярно , беше оставил МИНИМАЛНО разстояние за да мога да си тръгна / и когато реших да си ходя преди него /странно/ се счупих от манеВри , за да не му изкривя вратите..... браво!
Още един път ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА СЪБОРА!!!
- Tsetso
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1980
- Контакти:
Re: VW Събор Калояново 2012 - отзиви
Поздравления от екипа на Ground Zero Bulgaria за чудесната организация и събор.
Надяваме се че и нашата част се е харесала,мисля че видяхме доста добри резултати на аудио състезанието.
Искам да се извиня ако съм пречил или досадил на някого с Ауди А3-ката която доста разклащаше земята,но просто имаше много желаещи да се качат и чуят.
Честито на победителите,а на останалите догодина повече старание за по високи резултати.
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
Изкарах си супер тези 2 дни. Покарах колкото си мога
но видях доста приятели. Организацията бе на ниво, браво на виновниците за това. Не останах докрай, защото дълъг път ме чакаше. Сега се прибирам.
но видях доста приятели. Организацията бе на ниво, браво на виновниците за това. Не останах докрай, защото дълъг път ме чакаше. Сега се прибирам.- Vlad777
- King of the Road

- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Exell написа:Браво на всички , които са виновни да се организира този събор /Добрин , Владо , Боби и всички останали/.
Ние с Добри като забавни и остроумни водещи (особено аз)
сигурно повече сме биели на очи, но всъщност не сме "само 2-ма" и с нищо не по-важни от всеки един член на екипа от хора, които пък имаха други задачи да изпълняват - едни на входа стояха 2 дни и не видяха нищо на пистата, други на клубния щанд, други административна дейност - декларации - кой попълнил, кой се е записал и т.н., техническа комисия, времеизмерване, резултати и какво ли още не. Искам да благодаря на всички тези хора, с които прекарахме последните 2-3 дни и без които нямаше как да се случи каквото и да е на 7ми, 8ми и 9ти юни на писта Дракон.
На мен най-много ми хареса партито в събота вечерта, което беше на световно ниво !
Прогнозите за лошо време в събота изплашиха доста хора, но пък в неделя паркингът се напълни и видях доста фенове на и около пистата! Благодаря на всички, които дойдоха, защото иначе щеше да се загуби смисълът от това, което правихме
- DrugiaBliznak
- Автомобил: Ford Mustang V8 GT CS
- Двигател: 450bhp
Всичко беше на ниво.Организацията беше впечатляваща и на мен лично много ми хареса.Поздравления за представянето.
Давайте снимки
Давайте снимки
- ivostefanov
- Автомобил: Audi A4
- Двигател:
- benzino
- Автомобил: VW Polo 86c
- Двигател: mix
Kuncavia написа:...Митко от Пловдив с черната четворка, който помогна да открием проблема в колата (не му разбрах ника)...
6669 е твоя човек
Аз лично останах доволен! Добре се получи събора. Един проблем имам само... 2-3 дни ще ми държи влага, докато се отърва от червения отенък
Поздравления на всички организатори и участници, благодарение които се получи събора! 
-
stqnkata
- Автомобил:
- Двигател:
Прекарах си чудесно!!!!
Един голям поклон пред организаторите!!!!

Един голям поклон пред организаторите!!!!

- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
Kuncavia написа:...
Съжалявам, че не можах и да помогна повече.
Организацията беше страхотна - всичко беше на ниво.
Единствено имам забележка към оптичния тунинг - може да се направи обособен за целта паркинг, и всеки желаещ да участва да остави колата си там за която може да се гласува.
vlad777 особено скарата в събота вечер беше на ултра световно ниво...много месо мина през тая скара и много бира се изпи :) Като цяло всичко ми хареса и всичко беше много хубаво като цяло и на ниво :)
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
leonardo_vd написа:Покарах колкото си мога... Не останах докрай ...
Ако беше, щеше да си получиш медала, който спечели на Драг в твоя клас, но той не се губи.
6669 написа:Единствено имам забележка към оптичния тунинг - може да се направи обособен за целта паркинг, и всеки желаещ да участва да остави колата си там за която може да се гласува.
Имаше такъв паркинг, който обявих няколко пъти. Вярно е, че не го бяхме означили, което е пропуск.
Искам за благодаря на всички приятели, които направиха събора възможен - Хасково тийм и Спас на входа; Винкел тийм
на Гара Разпределителна и на скарата
; момичетата и момчетата на щанда с рекламни материали; Крис, който организира лимбото и помогна за много други неща; Карданя и Дявола, които свършиха много и безбройна работа; Ели и Камен, които изнесоха на гърба си цялата административна организация на събора; техническата комисия - Радо и Боби; Данко, който беше и на щанда, и на старта на драга и на много други места
; коУегата Професор Цанев, който пък беше навсякъде.