въпрос - service INSP
-
- Автомобил: MK4 PD
- Двигател: 1.9 TDI 131
Re: въпрос - service INSP
Аз наскоро нулирах на Бора. Доколкото помня, натиснах бутона за нулиране и без да го отпуксма дадох на контакт. След което отпуснах и натиснах пак бутона за нулиране. Изключих от контакт и надписа го нямаше...
zezo21 написа:Клеги аз съм със голф 4 тди 98г. 110 коня. и надписа не се маха и не се маха и със обеснения и копчета от всички вас. и при мен нз защо бутон В се варти само на ляво и дясно и майче неможе да се натиска (освен ако не е развалено нещо нз). даже нз как да си настроя часовника. НО НАДПИСА ИЗЧЕЗНА със следните деиствия и пот от челото и много опити.
При мен стана с : натискаш и задържаш бутон А даваш на контакт и изписва OIL завърташ бутон В на дясно и изписва ---- след това натискаш и пускаш бутон А след което изписа INSP и пак завърташ бутон В на дясно и изписва ---- изключваш от контакт, и при следващ контакт надписа го няма.това е. дано не връщам много стара тема но да помогна на някой с GOLF 4 който неможе да се опражи с инстукцийте на колегите.
- Phenomenon
- Автомобил: VW Polo 6N
- Двигател: 1.4 AEX 1997
И аз имах проблем с IN01 след няколко опита хванах цаката как се навигира из меню-тата, но го докарах до надпис IN00, а той трябва ли да се появява след като запаля?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Пичове, пробвам със секви комбинации и нестава да мъ се невиди ... кво да праа незнамм ??? Търсат ми 50 лв. за да ми го изчистят .. нема как да стане тая схема с парите

- ostavime
- Автомобил: Мазда
- Двигател:
На каква кола бе пич?
Моето Поло е 98 г. и е елементарно без разни напред, назад, натискане, пускане и т.н.
Само задържам бутончето на малкия километраж, давам контакт и чакам. След около 10 сек. се нулира и това е. Вече години наред го правя когато покаже Сервиз или Масло. И в двата случая работи безотказно.
Моето Поло е 98 г. и е елементарно без разни напред, назад, натискане, пускане и т.н.
Само задържам бутончето на малкия километраж, давам контакт и чакам. След около 10 сек. се нулира и това е. Вече години наред го правя когато покаже Сервиз или Масло. И в двата случая работи безотказно.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Моята кола е пасат 98г AFN и няма чистене наинспекцията
като я закача на ваг кома 2-ри канал ми показва стойност 10 и не мога да го зануля,
5,6,7-ми канал въвеждам стойностите както ги дават а 8-ми канал ми дава грешка
10,11,12-ти също ги правя както ги дават и накрая като дам контакт service INSP
кажете какво да правя какво ли не пробвах не знам вече

като я закача на ваг кома 2-ри канал ми показва стойност 10 и не мога да го зануля,
5,6,7-ми канал въвеждам стойностите както ги дават а 8-ми канал ми дава грешка
10,11,12-ти също ги правя както ги дават и накрая като дам контакт service INSP
кажете какво да правя какво ли не пробвах не знам вече

- kriskoo_95
- Автомобил: Volkswagen Polo 6N1
- Двигател: 1.9D
Здравейте пичове имам следния проблем карам ПОЛО 1998г 1.9Д 64коня хечбек и ми изписва СЕРВИЗ ИНСП обаче не ми работи копчето за нулиране на километража имам кабел за диагностика свързвам се с половерчето оправям си грешките обаче не знам къде се нулира кабела е VAG-COM ето как изглежда програмата :
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”