що аз му се радвам ама с лимонче в устатаkolgo написа:малко прасе не се радвай ,

Митал кани Ерискон за треньор
04 Декември 2006
ЦСКА преговаря със Свен-Йоран Ериксон, съобщава на първа страница в днешния си брой спортният ежедневник „Меридиан Мач”
ЦСКА преговаря със Свен-Йоран Ериксон, съобщава на първа страница в днешния си брой спортният ежедневник „Меридиан Мач”. Новината долетя от Париж, където бившият национален селекционер на Англия е имал среща с новия собственик на 30-кратните шампиони Прамод Митал. Шведът е бил увещаван от новата власт в ЦСКА да поеме треньорския пост в тима от зимата. В момента Ериксон е без работа, след като напусна английския национален отбор след Световното в Германия. Интерес към него обаче има и от Милан и вероятността именитият специалист да приеме офертата на ЦСКА не е особено голяма. Новият бос на ЦСКА Прамод Митал имал намерение да покани в клуба и сър Боби Робсън, но здравословните проблеми и напредналата възраст на терньора са отказали индиеца от идеята му. Според източници на „Меридиан Мач” Митал е предложил на Ериксон годишна заплата в размер на 7 милиона евро - точно толкова, колкото шведът получаваше начело на националния отбор на Англия. Ако Ериксон не се съгласи да поеме клуба, новите шефове на „армейците” ще се обърнат към друг специалист от чужбина. ГЕОРГИ ВЪЛЧЕВ
Има сделка! Продадоха ЦСКА
04.12.2006
Емилиян Онуфриев
Има сделка! Индийският бизнесмен Прамод Митал е новият собственик на ПФК ЦСКА. Сделката е била финализирана вчера в Лондон. Играчите на ЦСКА днес посетиха офиса на "Нове Холдинг", за да разтрогнат договори си с президента и собственик на компанията Васил Божков. "Армейците" са подписали веднага контракти с новия шеф на клуба Прамод Митал в присъствието на юристи от страна на индиеца. Условията и сроковете на договорите остават непроменени. Официалното обявяване на продажбата е въпрос на часове.
Също днес стана ясно, че председателят на Надзорния съвет на ЦСКА Стефан Орманджиев си е събрал нещата от кабинета си на ст. "Българска армия". Това е предпоставка да се смята, че бившият ди-джей няма да продължи да работи в клуба, както се смяташе предварително. Все още не е ясна съдбата на старши треньора Пламен Марков. По-реална обаче е възможността той да остане начело на тима поне до края на шампионата, въпреки предположенията, че чужденец ще тренира отбора след смяната на властта в Борисовата градина.
По първоначални сведения обявяването на сделката трябваше да стане тази вечер на коктейл, организиран от клуба за рекламодателите и спонсорите на тима.
Според главния селекционер в ЦСКА, легендата Димитър Пенев, обявяването на продажбата ще стане утре. "Условията в ЦСКА и досега бяха добри, надявам се занапред да станат още по-добри", коментира треньор номер 1 на България за 20 век.
Конкретна информация по всички въпроси се очаква след 14 декември, когато новияш собственик пристига в страната. Именно тогава индийският бизнесмен ще представи и новият икономически директор на клуба. Според слуховете, той също е индиец, никога досега не е бил в страната ни и работи в структурите на металургичната империя в Лондон. След Нова година ще има среща на новия собственик на клуба с играчите.
hristian37 написа:Sara_Bold написа:Кво да се радвам?Не мисля,че нещата ще са по-добре!
И аз съм фен на ЦСКА, но споделям мнението на колежката,защото тъста ми работи в Кремиковци и откакто индийците са го купили едно евро не са вкарали-само изискванията са много по големи, ДАНО В ЦСКА НЕ така
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 77 госта