Радвайте се ЦСКА-ри!!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Пон 04 дек 2006 12:03

kolgo написа:малко прасе не се радвай ,
що аз му се радвам ама с лимонче в устата :roll: :lol:

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Пон 04 дек 2006 12:22

Е айде, чакаме Роналдиньо mhihi mhihi mhihi
Дано отбора тръгне напред. И добре, че Орманджиев си заминава, че не мога да го понасям.
Иначе за боклука на София - и без бази и т.н., бате Бойко си плаща достатъчно за да си намери място за боклука, така че се съмнявам да са били нужни и други, допълнителни стимули, за да убедят шефа на Кремиковци да прибере няколко тона боклук в и без това замърсения район около завода ;-)

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Пон 04 дек 2006 14:30

Започна се....
(само да вметна че днес прехвърлянето е реално не поредната "новинка")

Митал кани Ерискон за треньор

04 Декември 2006

ЦСКА преговаря със Свен-Йоран Ериксон, съобщава на първа страница в днешния си брой спортният ежедневник „Меридиан Мач”
ЦСКА преговаря със Свен-Йоран Ериксон, съобщава на първа страница в днешния си брой спортният ежедневник „Меридиан Мач”. Новината долетя от Париж, където бившият национален селекционер на Англия е имал среща с новия собственик на 30-кратните шампиони Прамод Митал. Шведът е бил увещаван от новата власт в ЦСКА да поеме треньорския пост в тима от зимата. В момента Ериксон е без работа, след като напусна английския национален отбор след Световното в Германия. Интерес към него обаче има и от Милан и вероятността именитият специалист да приеме офертата на ЦСКА не е особено голяма. Новият бос на ЦСКА Прамод Митал имал намерение да покани в клуба и сър Боби Робсън, но здравословните проблеми и напредналата възраст на терньора са отказали индиеца от идеята му. Според източници на „Меридиан Мач” Митал е предложил на Ериксон годишна заплата в размер на 7 милиона евро - точно толкова, колкото шведът получаваше начело на националния отбор на Англия. Ако Ериксон не се съгласи да поеме клуба, новите шефове на „армейците” ще се обърнат към друг специалист от чужбина. ГЕОРГИ ВЪЛЧЕВ

Има сделка! Продадоха ЦСКА
04.12.2006
Емилиян Онуфриев

Има сделка! Индийският бизнесмен Прамод Митал е новият собственик на ПФК ЦСКА. Сделката е била финализирана вчера в Лондон. Играчите на ЦСКА днес посетиха офиса на "Нове Холдинг", за да разтрогнат договори си с президента и собственик на компанията Васил Божков. "Армейците" са подписали веднага контракти с новия шеф на клуба Прамод Митал в присъствието на юристи от страна на индиеца. Условията и сроковете на договорите остават непроменени. Официалното обявяване на продажбата е въпрос на часове.

Също днес стана ясно, че председателят на Надзорния съвет на ЦСКА Стефан Орманджиев си е събрал нещата от кабинета си на ст. "Българска армия". Това е предпоставка да се смята, че бившият ди-джей няма да продължи да работи в клуба, както се смяташе предварително. Все още не е ясна съдбата на старши треньора Пламен Марков. По-реална обаче е възможността той да остане начело на тима поне до края на шампионата, въпреки предположенията, че чужденец ще тренира отбора след смяната на властта в Борисовата градина.

По първоначални сведения обявяването на сделката трябваше да стане тази вечер на коктейл, организиран от клуба за рекламодателите и спонсорите на тима.

Според главния селекционер в ЦСКА, легендата Димитър Пенев, обявяването на продажбата ще стане утре. "Условията в ЦСКА и досега бяха добри, надявам се занапред да станат още по-добри", коментира треньор номер 1 на България за 20 век.

Конкретна информация по всички въпроси се очаква след 14 декември, когато новияш собственик пристига в страната. Именно тогава индийският бизнесмен ще представи и новият икономически директор на клуба. Според слуховете, той също е индиец, никога досега не е бил в страната ни и работи в структурите на металургичната империя в Лондон. След Нова година ще има среща на новия собственик на клуба с играчите.

hristian37
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот hristian37 » Пон 04 дек 2006 14:33

Sara_Bold написа:Кво да се радвам?Не мисля,че нещата ще са по-добре!

И аз съм фен на ЦСКА, но споделям мнението на колежката,защото тъста ми работи в Кремиковци и откакто индийците са го купили едно евро не са вкарали-само изискванията са много по големи, ДАНО В ЦСКА НЕ така

Потребителски аватар
kotse_botse
Спортист - антипияница
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kotse_botse » Пон 04 дек 2006 14:38

Ааа, още от както се чу, че Божков ще продава клуба се радвам. Не за друго, но като ЦСКАр никога няма да простя това, че продаде титлата, защото Левски имаха коефициент да бъдат поставени в 3-ия кръг. С отбора от мачовете с Ливърпул, сега можеше ние да играем в ШЛ... ама както и да е, дано на новия шеф му пука за отбора малко повече.

Пък тия новини за Ериксон (със заплата 7 млн. ойро) и 10-те млн. ойро селекция... хахахахахаха... и един мармот завива шоколада в станиолчета ;-)

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Пон 04 дек 2006 14:39

hristian37 написа:
Sara_Bold написа:Кво да се радвам?Не мисля,че нещата ще са по-добре!

И аз съм фен на ЦСКА, но споделям мнението на колежката,защото тъста ми работи в Кремиковци и откакто индийците са го купили едно евро не са вкарали-само изискванията са много по големи, ДАНО В ЦСКА НЕ така

ами дано пък в ЦСКА наист5ина вдигнат изискванията...
а не след всеки мач в дискотеката...

като например един отбор дето след като едвам едвам отстрани отбор от Б група се вихри в Син Сити след това...

hristian37
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот hristian37 » Пон 04 дек 2006 14:41

Драго дано стане, но знaеме че без пари няма да стане, а индийците имат ама май не им се дават :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
kotse_botse
Спортист - антипияница
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kotse_botse » Пон 04 дек 2006 14:45

DragoGT написа:като например един отбор дето след като едвам едвам отстрани отбор от Б група се вихри в Син Сити след това...

Е, те май всички си се вихрят, независимо отстранили или не отстранили някой :-)

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Пон 04 дек 2006 15:41

Значи не се радвайте щото тамън четях Капитал и какво се оказва. Приходи на Кремиковци 735 113, разходи 952 506 за тази година. Така че може скоро да фалират или да си продадът дружеството. :) :?

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Пон 04 дек 2006 17:58

Кремиковци не го мислете, Митала мисли глобално, това което аз знам е че ще си купи завода 2 пъти тамън :)

за ЦСКА или хубаво или нищо :) - Армията ще я правиме на МОЛ, ще има нов стадион, някъде не много далеч от Герена с толкова много лампи, че като ги запалят на Герена ще гасне, но има един момент, който никой до сега не го отбелязва - "фирмения" цвят на момчето е Оранжев, всички останали негови отбори играят в този цвят, тогава к'во ще правим незнам :lol:

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Пон 04 дек 2006 18:02

ама да видим дали е станало че докато не си кажат не им вярвам много :D
оранжев ли :roll: :cry:

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Пон 04 дек 2006 18:11

Армията ще си остане стадион
съвсем сте изперкали... МОЛ в Борисовата Градина
това дори софиянски неможе да го уреди mhihi
а цвета съм сигурен че няма да се смени... просто не само гредите ще липсват от стадиона ако стане нещо толкова радикално.. така че споко
има някакви слухове че някакъв хандбален отбор му сменил цвета с оранжев ама... :roll:

Как да е
мисля че по-зле шеф от Божков неможе да има
така че всяка промяна ще е за добре

поне шефа не е вече левскар и букмейкър нито пък престъпник който неможе да влезе в БГ mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Пон 04 дек 2006 19:04

айде честито на новия собственник :D

Потребителски аватар
bluefen
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bluefen » Пон 04 дек 2006 19:24

Drago абе незнам ама не само хамбален отбор .................я виж Баник (Острава). Пак е на митал а и класираноте не им е много добро
9-ти в чехия са . Дано не съм прав но този човек е такъв 4е без да е сигурен че ще му се върнат парите неинвестира. А от футболната игра пари не се връщат , но виж няколко декара в центара на софия ..............определено е страхотна инвестиция

п.с. дано да нестане така

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Пон 04 дек 2006 22:44

....

майтапя се за МОЛ на Армията, барем кенефи направи, че сега е резил работа :)
mod edit: zmej - малко ти префасонирах мнението и изтрих някои други, че да се спре със заяждането

Върни се в “ОФФ-Топик - други”